ΖΩΓΡΑΦΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ από τη Θάλεια και τη Γεωργία - Painting Diy Photography

Select Language

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Αλλαγή με λινάτσα

                     

                                   Ο καιρός έχει δροσίσει αρκετά, οπότε πλέον  μπορώ να σας ευχηθώ                                                           
                                                                  ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!!!!!!!!
Ελπίζω να περάσατε ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι, να ανανεωθήκατε και να ξεκουραστήκατε.
Για μας το φετινό καλοκαίρι ξεκίνησε με μια πολύ όμορφη έκπληξη! Καλοί μας φίλοι που ζουν εδώ και λίγα χρόνια στην Αυστραλία ήρθαν για διακοπές στην Ελλάδα. Σχεδόν ενάμιση μήνα έμειναν, αλλά δυστυχώς πέρασαν πολύ πολύ γρήγορα οι μέρες.  Ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα ξανάρθουν.
Το καλοκαίρι μας πέρασε με πολλά μπάνια μιας που έχουμε πολύ κοντά τη θάλασσα και με ταξιδάκια για την Γεωργία μαζί με τους δικούς μου.  Εγώ με τον Ζήση ξεκουραστήκαμε αρκετά αν και τα προβλήματα ποτέ δεν λείπουν.  Εγώ είχα υποχρεωτική αποχή από το λάπτοπ λόγω ξηροφθαλμίας που έπαθα στην αρχή του καλοκαιριού. Μετά από αιμάτωμα που είχα πάθει στα μάτια μου από τον Ιανουάριο και δεν έβλεπα καλά για μήνες, μόλις επανήλθε η όραση και πανηγύριζα, να μια ωραιότατη ξηροφθαλμία, που ίσως περνούσε πιο γρήγορα αν άκουγα τον οφθαλμίατρο και έριχνα σταγόνες, φυσικό δάκρυ μου το είπε.  Έλα όμως που δεν μπορώ να ανεχτώ τίποτα στο μάτι μου και με την ιδέα και μόνο τρελαίνομαι....  Τέλος πάντων, όλα καλά τώρα.
Τώρα που ήρθε το φθινόπωρο ξαναβρήκαμε τους ρυθμούς μας και είπα να αρχίσω τις αναρτήσεις και να σας δείξω τις μικρές αλλαγές που έκανα στο σπίτι το καλοκαίρι. Μπορεί να μην μπορούσα να ζωγραφίσω λόγω όρασης αλλά μπορούσα να κάνω κατασκευές χι χι.Θα ξεκινήσω με μια σιφονιέρα και ένα κομοδίνο που τα είχα στο φοιτητικό μου δωμάτιο όταν σπούδαζα στην Αθήνα. Τόσο παλιά για να καταλάβετε, από την εποχή των δεινοσαύρων όπως με πειράζει η Γεωργία.  Τώρα αυτά τα έπιπλα τα έχω τοποθετήσει σε ένα δωμάτιο στο ισόγειο του σπιτιού, όπου φτιάχνω τις χειροτεχνίες μου και φιλοξενούμε δικούς μας ανθρώπους.


Αυτά τα έπιπλα λοιπόν δεν μας άρεσαν καθόλου και δεν ταίριαζαν με τίποτε άλλο στο δωμάτιο.
Προσπάθησα να τρίψω τη σιφονιέρα για να φύγει το γυαλιστερό λούστρο και το ξύλο να πάρει την φυσική του όψη, αλλά δεν έχω τριβείο και με το γυαλόχαρτο μου ήταν πολύ δύσκολο. Μου σύστησαν ένα ισχυρό διαλυτικό βερνικιού αλλά δοκίμασα και δεν έφερε κανένα μα κανένα αποτέλεσμα!  Μα πόσο ανθεκτικά ήταν τα παλιά βερνίκια!  Μήπως δεν έκανα κάτι καλά? Δοκίμασα σε ένα άλλο έπιπλο κι εκεί έκανε καλή δουλειά. Περίεργο! Δεν ήθελα πάντως να βάψω το έπιπλο γιατί της Γεωργίας της αρέσει να φαίνεται το ξύλο και κάποτε ίσως το πάμε σε ξυλουργό να το επαναφέρει σε φυσική μορφή χωρίς το γυαλιστερό του λούστρο.
Τελικά αποφάσισα να το ντύσω με λινάτσα. Πήρα ενάμιση μέτρο λινάτσα, (1,20  το φάρδος)  με 4,5 ευρώ το μέτρο και έντυσα το μπροστινό μέρος των συρταριών και τα πλα'ι'νά της σιφονιέρας.



Η λινάτσα είναι δύσκολο να κοπεί ευθεία. Στο μαγαζί που την αγόρασα μου είπαν ότι για να μην ξεφτίζει εύκολα και για να κόβεται ίσια πρέπει να βγάζω μια κλωστή και να κόβω στο κενό που δημιουργείται στην ύφανση.
Μέτρησα τις διαστάσεις των συρταριών και υπολόγισα και λίγο παραπάνω για να γυρίζει η λινάτσα από τη μέσα μεριά. Ξεβίδωσα τα πόμολα και μετά έβγαζα ένα ένα τα συρτάρια και τοποθετούσα στην μπροστινή μεριά την λινάτσα. Την στερέωνα από την επάνω μέσα μεριά του συρταριού χρησιμοποιώντας πιστόλι σιλικόνης.  Έτσι όπως είναι κολλημένη η λινάτσα πάνω στο ξύλο με την ζεστή σιλικόνη δεν θα ξεφτίσει κιόλας.Για σιγουριά στερέωσα με λίγες πινέζες. Με καρφωτικό θα ήταν πιο εύκολο να το στερεώσω αλλά δεν έχω.




Για να φωτίσω λίγο την λινάτσα έγραψα επάνω αγαπημένες μου λέξεις και φράσεις με ανοιχτό γκρι ακρυλικό χρώμα.





ΑΓΑΠΩ
ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ
ΠΙΣΤΕΥΩ
ΤΟΛΜΩ
ΖΩ
ΚΑΝΩ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΔΥΝΑΤΟ
ΚΑΝΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΛΗΘΙΝΟ









Έγραφα τις λέξεις πάνω στη λινάτσα αφού την είχα τοποθετήσει πάνω στο συρτάρι και την είχα στερεώσει στην επάνω μέσα πλευρά και από το πλάι, και αφού βίδωνα και τα πόμολα στις θέσεις τους. Διαφορετικά η λινάτσα στραβώνει και τα γράμματα δεν βγαίνουν ίσια. Από την κάτω μεριά που δεν την είχα κολλήσει τοποθετούσα ένα κομμάτι χαρτόνι ανάμεσα στη λινάτσα και στο έπιπλο για να μην βγει η μπογιά στο ξύλο. ΄Ισως κάποια στιγμή βγάλουμε την λινάτσα και δεν ήθελα να είναι μουτζουρωμένο το συρτάρι.Όταν η μπογιά στέγνωνε, αφαιρούσα το χαρτόνι και στερέωνα τη λινάτσα από την κάτω εσωτερική πλευρά του συρταριού με ζεστή σιλικόνη.











Εδώ είναι και το κομοδίνο στο οποίο έντυσα τα συρτάρια του και το επάνω μέρος.

Τώρα στη σιφονιέρα έπρεπε να τοποθετήσω την παλιά μας  ογκώδη τηλεόραση που φαινόταν πολύ άσχημη. Προσπάθησα να βελτιώσω την όλη εμφάνιση τοποθετώντας δίπλα στην τηλεόραση κάποια διακοσμητικά, όπως έναν παλιό μύλο στον οποίο κόλλησα πλεκτά λουλούδια. Έβαλα μόνο μια σταγόνα κόλλα στο κέντρο κάθε λουλουδιού για να μπορώ να τα ξεκολλήσω εύκολα αν το θελήσω,




Τοποθέτησα τον μύλο πάνω σε ένα κομμάτι ακατέργαστο ξύλο και έβαλα δίπλα του ένα πολύ παλιό κουτί της γιαγιάς μου. Πιο πέρα πήρε τη θέση του το κόσκινο της γιαγιάς μου, μια  ξύλινη σφραγίδα για πρόσφορο και μια μεγάλη κατάλευκη πέτρα που είχα μαζέψει από μια παραλία.



 Μπροστά απ' όλα αυτά μπήκε μια παλιά αλουμινένια τσαγιέρα  που το χρώμα της ταίριαζε με την ασημί τηλεόραση, (χι χι, να τα έχω ασορτί)  και λίγοι καρποί από πλάτανο που τους έβαψα λευκούς.



Στο πάτωμα δίπλα στη σιφονιέρα τοποθέτησα ένα μεγάλο παλιό καλάθι αλλά δεν μου άρεσε που ήταν τόσο χαμηλά. Στα εργαλεία του Ζήση βρήκα ένα σιδερένιο σκουριασμένο τρίποδο που ούτε ξέρω τι χρησίμευε. Φυσικά κατασχέθηκε και βάφτηκε λευκό και έβαλα το καλάθι επάνω.


























Το καλάθι το διακόσμησα με λίγα ξύλα, φλοιό ευκάλυπτου, χρυσά Χριστουγεννιάτικα κλαδιά και κλαδιά από βαμβάκι. Πρόσθεσα λευκά κουκουνάρια, καρπούς από ακακία που τους είχα βάψει λευκούς τα Χριστούγεννα, χρυσό δίχτυ και καλαμπόκια που τα είχα αφήσει να ξεραθούν για αρκετό καιρό.



Δίπλα έβαλα ένα καλάθι για τα εργαλεία μου για τον κήπο. Το αγόρασα από μεγάλο γνωστό φτηνό κατάστημα αλλά το άλλαξα κι αυτό λίγο.  Μπροστά είχε ένα σκούρο ταμπελάκι που από μακριά δεν φαινόταν καθόλου. Το έβαψα λευκό και τόνισα τα γράμματα με καφέ σκούρο μαρκαδόρο. Τώρα μου αρέσει πολύ περισσότερο.























Έχω κάνει και αρκετές άλλες αλλαγές στο δωμάτιο αλλά θα σας τις δείξω σε επόμενες αναρτήσεις γιατί αρκετά σας ζάλισα για την ώρα.



                                   Φιλάκια πολλά και να περνάτε τέλεια!!!


                                                                              Θάλεια      


Αναρτήθηκε από Thalia Tzellou 
42 σχόλια


Κορυφαία σχόλια


Stream 

Ο χρήστης Thalia Tzellou μοιράστηκε αυτό το στοιχείο μέσω Google+
 πριν από 2 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
  Απάντηση

 Anty Maartenπριν από 2 χρόνια
Kalimeroudia ke apo edo Thalia mou.



 My home My memories (Eleana)
 πριν από 2 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 Θάλεια μου χαίρομαι που παρόλο τα προβλήματα που αντιμετώπισες επέστρεψες πολύ δημιουργικά!
Πολύ ωραία ιδέα να χρησιμοποιήσεις λινάτσα για την ανανέωση της συρταριέρας!! Έφτιαξες μία πολύ όμορφη γωνία!! Πολλά φιλιά!
  
Απάντηση


Thalia Tzellouπριν από 2 χρόνια
  Γύρισα Ελεάνα μου επιτέλους και έχω αρκετά να δείξω, χι χι. Ελπίζω να μην μου τύχουν πάλι αναποδιές. Αφού η Γεωργία δεν με άφηνε να βάψω την συρταριέρα μου είπε να βρούμε άλλο τρόπο να την καλύψουμε οπότε σκέφτηκα τη λινάτσα και της άρεσε η ιδέα. Φιλάκια πολλά και να περνάς τέλεια!!


ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 πριν από 2 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 Καλώς ήρθες Θάλεια! ! οι δημιουργίες σου όπως πάντα ξεχωριστές! ! Καλό Φθινόπωρο! !
 

Απάντηση

 Thalia Tzellouπριν από 2 χρόνια
  Καλώς σας βρήκα Ειρήνη μου! Καλό φθινόπωρο να έχουμε! Πολλά πολλά φιλιά!



 metaxia nikolopoulou

 πριν από 2 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 Θάλεια μου χαίρομαι που είσαι καλά και πέρασες όμορφα το καλοκαιρι σου μαζί με καλή παρέα .

Η αλλαγή που έκανες στο έπιπλο είναι πολύ εντιπωσιακή ,κάτι το διαφορετικό και οι λέξεις σου πολύ συμαντικές .Να είσαι καλά να προσέχεις τον εαυτόσου !!Καλό φθινόπωρο κορίτσι μου και καλή πρόοδο στη Γεωργία!

  
Απάντηση

 Thalia Tzellouπριν από 2 χρόνια
  Ευχαριστώ πάρα πολύ Μεταξία μου για τα καλά σου λόγια και τις ευχές! Κι εσείς να έχετε ένα όμορφο φθινόπωρο! Φιλάκια πολλά και να περνάτε καταπληκτικά!


 spoon stories
 πριν από 2 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 Μπράβο βρε Θάλεια μου και πάλι!Τόσο έξυπνο και όμορφο!Τα φιλιά μου<3
  
Απάντηση

 Thalia Tzellouπριν από 2 χρόνια
  Ευχαριστώ πάρα πολύ Λίλια μου! Πολλά πολλά φιλιά και από μας!


 polina konstantina kaisari
 πριν από 2 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 Κατ'αρχήν περαστικά για το θέμα υγείας σου. 
Δεύτερον η συρταριέρα σου άλλαξε τελείως και είναι απίστευτη. Φαντασία να έχει κανείς και μπορείς να έχεις καινούριο σπίτι από το πουθενά.


Απάντηση


Ρένα Χριστοδούλου
 πριν από 2 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 Κι εγώ θα σου πρότεινα την μπογιά κιμωλίας, αλλά αφού δεν ήθελε η Γεωργία την μόνιμη αλλαγή, αυτή ήταν η καλύτερη λύση. 
Πολύ μοντέρνα εμφάνιση. 
Όλος ο διάκοσμος μου άρεσε πολύ. 
Υ Γ. Όταν πατάω στο όνομά του μπλογκ σου με βγάζει στο Google +και δεν μπορώ να δω την ανάρτηση σου. Δεν ξέρω πώς να το αλλάξω. Τώρα μπήκα από άλλο μπλογκ. 
Να είστε καλά και να περνάτε ακόμη καλύτερα.
 

Απάντηση

 Thalia Tzellouπριν από 2 χρόνια
Ευχαριστώ πολύ Ρένα μου. Το πρώτο που είχα σκεφτεί κι εγώ ήταν να το βάψω αλλά τελικά μετά από πολύ συζήτηση καταλήξαμε σε προσωρινή λύση. Αυτό για το google+ το κοίταξα και μάλλον κατάλαβα τι φταίει. Μου βγάζει κάποιες ρυθμίσεις και θα προσπαθήσω να το αλλάξω. Φιλάκια πολλά και να περνάτε όμορφα!


 Katerina Konstantinou
 πριν από 2 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 Πόσο χαίρομαι Θάλεια μου που διαβάζω ανάρτηση σου δε λέγεται! Έκανες το θαύμα σου με τη λινάτσα! Πήραν άλλο αέρα τα έπιπλα! Υπέροχη δουλειά!

Απάντηση

 Thalia Tzellouπριν από 2 χρόνια
  Κατερίνα μου σε ευχαριστώ πολύ! Επιτέλους τα κατάφερα και έκανα ανάρτηση μετά από τόσο καιρό. Να σου πω την αλήθεια μου είχε λείψει η μπλογκογειτονιά. Φιλάκια πολλά!!


ΤΕΤΑ ΑΚΡΙΏΤΟΥ
 πριν από 2 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 Και η λινάτσα συνεχίζει να θριαμβεύει!

Απάντηση

 Thalia Tzellouπριν από 2 χρόνια
  Σε ευχαριστώ πολύ Τέτα μου!


 Mia Petraπριν από 2 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 Για φαντάσου! Πόσα πράγματα θα μπορούσε να γράψει κανείς, εκτός από αυτό που έγραψες εσύ..! Πρωτότυπη και ανανεωτική ιδέα, ο,τι πρέπει για να ευχηθεί κανείς ένα όμορφο και δημιουργικό φθινόπωρο :) Τα φιλιά μου!

Απάντηση

 Thalia Tzellouπριν από 2 χρόνια
  Πέτρα μου πράγματι, μπορεί κανείς να γράψει πέρα πολλά. Κι εγώ είχα σκεφτεί και άλλα καθώς και κάποιες φράσεις στα Αγγλικά. Η Γεωργία όμως μου τις απέκλεισε, μου είπε να γράφω μόνο Ελληνικά και τελικά καταλήξαμε σε αυτές που μας εκφράζουν περισσότερο. Εμένα θα μου άρεσε να χρησιμοποιούσα και μαύρα μικρά καλλιγραφικά γράμματα αλλά δεν φαίνονταν καθαρά. Ήθελε πιο ανοιχτό φόντο. Φιλάκια πολλά!!


 Marie-Anne Barelier-Synodinou
 πριν από 2 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 

 Πολύ χαίρομαι που σε 'ξαναβλέπω' στην γειτονίτσα μας, Θάλεια μου!!!!   Καλό φθινόπωρο και σε σένα και καλή σχολική χρονιά για την Γεωργία!!!   Τι ωραία ιδέα που είχες να ντύσεις τα συρτάρια με λινάτσα!!! Πολύ ρουστίκ έγινε η συρταριέρα και την ομόρφηνες και με τα διάφορα διακοσμητικά που της έβαλες. Έχω κι εγώ μιά παρόμοια συρταριέρα , ήταν η φοιτητική της κόρης μου!! Κάτι σκέφτομαι κι εγώ να της κάνω!!!!  Το καλάθι με τα εργαλεία του κήπου και η όμορφη κολοκύθα δίπλα στην αποξηραμένη σύνθεση ταίριαξαν υπέροχα!!Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τα καλά σου λόγια που μου άφησες σε όλες τις παλιές μου αναρτήσεις!!!! Με συγκίνησες!!! Φιλάκια πολλά και να προσέχεις τα ματάκια σου!!!!

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τα καλά σου λόγια που μου άφησες σε όλες τις παλιές μου αναρτήσεις!!!! Με συγκίνησες!!! Φιλάκια πολλά και να προσέχεις τα ματάκια σου!!!!


Απάντηση

 Thalia Tzellouπριν από 2 χρόνια
  Μου έλειψε πάρα πολύ η γειτονίτσα μας Μαριάννα μου. Πολλές φορές τρωγόμουν να δω τα νέα σας και να δω τα υπέροχα πράγματα που φτιάχνετε. Εμπαινα καμιά φορά κλεφτά αλλά έφευγα χωρίς να σχολιάσω γιατί αμέσως άρχιζαν τα μάτια να δακρύζουν και να τσούζουν. Μόλις μπόρεσα, ξαναμπήκα να σχολιάσω. Περιμένω να δω τι θαύματα θα κάνεις πάλι με την σιφονιέρα σας! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές! Να έχετε και σεις καλό φθινόπωρο και να περνάτε όμορφα! Φιλάκια πολλά!!


Κέρινα Ποιήματα
 πριν από 2 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 Αγαπημένη μου Θάλεια, αρχικά σου εύχομαι ότι καλύτερο στα θέματα υγείας.Όμως η αλλαγή στα έπιπλα και ειδικά η συρταριέρα με τις ευχές -λέξεις, νομίζω είναι η καλύτερη μεταμόρφωση όλων!έγινε τόσο όμορφο και τόσο θετικό, δεν χορταίνεις να το βλέπεις!και οι οδηγίες, πως ακριβώς έγινε η μεταμόρφωσή του τόσο αναλυτικές! ΕΓΙΝΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!όλα έγιναν πανέμορφα, έτοιμα για κάθε εποχή!
την αγάπη μου, και να προσέχεις!!!φιλιά!!καλό φθινόπωρο!επίσημα πλέον!!!!
  
Απάντηση

Thalia Tzellouπριν από 2 χρόνια
  Ευχαριστώ πάρα πολύ Βαρβάρα μου για τα καλά σου λόγια! Κάνω ότι μπορώ βλέπεις να ευχαριστήσω την Γεωργία και να αλλάξω σιγά σιγά το σπίτι με ελάχιστα χρήματα και να μεταμορφώσω πράγματα που ήδη έχω. Οι λέξεις που έγραψα είναι οι αγαπημένες μας και προσπαθούμε να τις κάνουμε και πράξη. Λεω στη Γεωργία ότι πρέπει να κυνηγά να πραγματοποιήσει τα όνειρά της και ότι με την πίστη και την τόλμη όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε στη ζωή. Φιλάκια πολλά Βαρβάρα μου, καλό φθινόπωρο και να περνάτε όμορφα!


Marina Antoniouπριν από 2 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 Τι όμορφα που τα έφτιαξες Θάλεια! Καταπληκτική ιδέα η λινατσα, μπράβο σου!!! Τα αγάπησα πρέπει να σου πω!!! 
Με γεια η ανανέωση και χαίρομαι πολύ που πέρασαν οι ταλαιπωρίες με τα μάτια σου!!! 
Καλό φθινόπωρο, φίλη με υγεία!! 
Σε φιλώ γλυκά 😘 😘 😘


Απάντηση

 Thalia Tzellou
πριν από 2 χρόνια (έγινε επεξεργασία)
  Ευχαριστώ πάρα πολύ Μαρίνα μου! Και η λινάτσα μου κόστισε μόνο 6 Ευρώ (1,5μέτρο) και μου περίσσεψε μπόλικη για άλλες κατασκευές που έκανα και θα τις δείξω κάποια στιγμή. Ευτυχώς με τα μάτια όλα καλά τώρα. Μου έλειψε η τηλεόραση και το ιντερνετ αλλά από την άλλη βρήκαμε την ευκαιρία εγώ και η Γεωργία και περάσαμε  πολύ και δημιουργικό χρόνο μαζί. Πολλά φιλάκια και να έχετε κι εσείς ένα όμορφο Φθινόπωρο



 ntina ntπριν από 2 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 Τι καταπληκτική δουλειά έκανες πάλι Θάλεια! Ειλικρινά είναι υπέροχη και μοναδική! Με τίποτα δεν θα είχα την υπομονή να το κάνω, μπραβο χίλια μπράβο!

 · 
Απάντηση

 Thalia Tzellouπριν από 2 χρόνια
Ευχαριστώ πάρα πολύ Ντίνα μου! Δεν ήταν πολύ δύσκολο και θα το έκανες και συ μια χαρά, το μόνο κακό ήταν ότι κάηκα αρκετές φορές από την καυτή σιλικόνη γιατί είμαι και αδέξια και βιάζομαι. Φιλάκια πολλά!



Maria Pirgianakiπριν από 2 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 Είναι απίστευτα όμορφο,εντυπωσιακο και πολύ διαφορετικό Θαλεια μου.Ολα όσα φτιάξετε να τα χαρείτε και καλό φθινόπωρο!
 
Απάντηση

 Thalia Tzellouπριν από 2 χρόνια
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Μαρία μου! Θέλαμε λίγη αλλαγή στο σπίτι χωρίς να αλλάξουμε έπιπλα. Φιλάκια πολλά και καλό φθινόπωρο και σε σας!


 Aleka Craftaholic
 πριν από 2 χρόνια (έγινε επεξεργασία)  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 Έχω μείνει έκθαμβη! Συγχαρητήρια.. καλό φθινόπωρο!


Απάντηση

 Thalia Tzellouπριν από 2 χρόνια
  Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Αλέκα μου! Καλό Φθινόπωρο να έχετε!!!


 Zina Zπριν από 2 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 καλως ηρθατε πισω!!! και περαστικουλια!
η δαντελιτσα τρελη τσαχπινια που λατρεψα. και η λινατσα απλα καταπληκτικη!

Απάντηση

 Thalia Tzellouπριν από 2 χρόνια
  Ευχαριστώ πάρα πολύ Ζήνα μου! Φιλάκια πολλά!!!




 Renaπριν από 2 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 Υπέροχο έγινε Θάλεια μου έκανες πολύ καλή δουλειά και πραγματικά τα γράμματα το φώτισαν!!!!!
Φιλάκια πολλά!!!!!

Απάντηση

 Thalia Tzellouπριν από 2 χρόνια
  Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Ρένα μου! Πολλά πολλά φιλιά!!


 Ariadne Skyrianidou
 πριν από 2 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 Έγινε πολύ ωραίο Θάλεια. Άλλη πρόταση θα ήταν να βαφεί με αυτό το καινούριο υλικό chalk paint που πολλοί τη φτιάχνουν και μόνοι τους. Πιάνει σε όλες τις επιφάνειες. AriadnefromGreece!

Απάντηση

 Thalia Tzellouπριν από 2 χρόνια
  Ευχαριστώ πολύ Αριάδνη μου. Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό το χρώμα και μάλιστα το είχα φτιάξει μόνη μου τον περασμένο χρόνο για να βάψουμε μια ξύλινη επιφάνεια πίσω από το κρεβάτι της Γεωργίας όπου μπορεί και ζωγραφίζει και γράφει τα δικά της. Δεν με έχει αφήσει να κάνω σχετική ανάρτηση. Τώρα πάλι δεν με άφησε να βάψω το έπιπλο γιατί κάποια στιγμή θέλει να το τρίψουμε και να δείχνει το ξύλο φυσικό χωρίς λούστρο. Φιλάκια πολλά και να περνάτε όμορφα!



 maria nikol liakopoulou
 πριν από 2 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 Καλό φθινόπωρο Θάλεια μου και να προσέχουμε τα ματάκια μας ναι;;;
Η αλλαγή είναι πολύ μεγάλη για αυτό το παλιό και άχρωμο έπιπλο και η ιδέα της λινάτσας μου αρέσει !!
Καλή συνέχεια φίλη μου με ότι κάνεις!!Φιλάκια
 
Απάντηση

 Thalia Tzellouπριν από 2 χρόνια
  
 Ευχαριστώ πολύ και καλό φθινόπωρο και σε σένα Νικόλ μου! Τα μάτια μου προσπαθώ να τα προσέχω όσο μπορώ. Καθόλου τηλεόραση και ελάχιστο λάπτοπ. Πήρα μεγάλο φόβο δυο φορές από τα Χριστούγεννα οτι τυφλώνομαι. Τέλος καλό όλα καλά όμως. Φιλάκια πολλά!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας