ΖΩΓΡΑΦΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ από τη Θάλεια και τη Γεωργία - Painting Diy Photography

Select Language

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Με Χριστουγεννιάτικη διάθεση!




Τις τελευταίες μέρες η Γεωργία και εγώ ετοιμάζουμε το σπίτι για τα Χριστούγεννα. Φέτος έχει αρκετό διάβασμα βέβαια και δεν κάναμε όλα όσα θα θέλαμε, έχουμε δει πανέμορφες κατασκευές που θέλουμε να φτιάξουμε, αλλά δεν πειράζει.  Ελπίζουμε του χρόνου να προλάβουμε περισσότερα.
 Εδώ θα σας δείξουμε το σπίτι μας στολισμένο και σχεδόν έτοιμο για τα Χριστούγεννα. Τα γλυκά λείπουν, αλλά αυτά θα γίνουν τις επόμενες μέρες. Αν τα φτιάχναμε από τώρα αλίμονό μας. Θα καταναλώνονταν  πολύ πριν τις γιορτές. Αυτό που έχει σημασία πάντως είναι να υπάρχει διάθεση, και εμείς την έχουμε σε πολύ μεγάλες δόσεις, χαχαχα ή μάλλον χοχοχο!!!






Στην είσοδο στολίσαμε την πόρτα με ένα στεφάνι που φτιάξαμε μόνες μας,  με γιρλάντα στην οποία προσθέσαμε κουκουνάρια, αφού τα περάσαμε με πινελιές λευκής μπογιάς και δίπλα βάλαμε μια παλέτα που φτιάξαμε, παίρνοντας έμπνευση από το αγαπημένο παραμύθι της Γεωργίας.  Η Γεωργία όμως ανησυχούσε μήπως μας χαλάσει έξω και τελικά την πήραμε μέσα στο σπίτι,  οπότε κάτω βλέπετε την είσοδο όπως είναι τώρα.

 
             Περάστε και μέσα καλέ.   Μην κάθεστε στο κρύο! Είναι και τσουχτερό αυτές τις μέρες!


        Καλωσορίσατε στο σπιτικό μας!

Για να σας ξεναγήσουμε λοιπόν. Μπαίνοντας στο χωλ, ευθεία μπροστά έχουμε ένα δωμάτιο που το χρησιμοποιεί η Γεωργία για να κάθεται με τις φίλες της χωρίς να μας ενοχλεί και χωρίς να την ενοχλούμε. Επίσης εδώ φιλοξενούμε τους δικούς μου όταν έρχονται από την Καρδίτσα.



Το πηγάδι που βλέπετε είναι αληθινό και το είχε φτιάξει ο πεθερός μου πριν χτιστεί το σπίτι μας.
Στολίσαμε κι εδώ το δεντράκι μας το οποίο το είχα από τα φοιτητικά μου χρόνια και το δωμάτιο ετοιμάστηκε για τις γιορτές.





                    Για να ανεβούμε τώρα και στο σπίτι




Ο Αγιος Βασίλης στον τοίχο τραγουδά κάθε φορά που ανεβαίνουμε τη σκάλα και μας εύχεται καλά Χριστούγεννα!!















Ανεβαίνοντας την σκάλα, έξω από την πόρτα τοποθετήσαμε δυο κολονάκια που φτιάξαμε με την Γεωργία  και έναν χιονάνθρωπο που τον είχαμε φτιάξει πριν δυο χρόνια.

Μπήκαμε στο σαλόνι


 Να και το δέντρο μας που το στόλισε φέτος η Γεωργία εντελώς μόνη της. Δεν έβαλε όλα τα στολίδια και τις γιρλάντες που είχαμε γιατί μου είπε πως εγώ το παραφορτώνω. Είναι λίγο στραβό το κακόμοιρο αλλά το έχουμε πάνω από είκοσι χρόνια. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πως το πήραμε. Ήμασταν στην Αθήνα, νιόπαντροι, και προσπαθούσαμε με τον Ζήση να στολίσουμε το μικρό μου δεντράκι από τα φοιτητικά  μου χρόνια. Μας έπεφτε από δω, στράβωνε από κει, νευρίασε ο Ζήσης και με πήρε με ένα μικρό μηχανάκι-παπάκι που είχε τότε να πάρουμε καινούριο. Εριχνε χιονόνερο, παγώσαμε αλλά το δεντράκι μας το πήραμε. Τρομάξαμε να φτάσουμε σπίτι πάνω στο παπάκι φορτωμένοι με το δέντρο, αλλά τα καταφέραμε.  Και όλα τα στολίδια μας έχουν το καθένα την ιστορία του, και μας φέρνουν ωραίες αναμνήσεις στο νου.




Κάτω από το δέντρο λείπουν τα δώρα που θα μπουν σε λίγες μέρες.
Στο σαλόνι η Γεωργία φέτος διάλεξε να στρώσουμε την κόκκινη βελέντζα της γιαγιάς μου αντί για το κανονικό μας χαλί γιατί λέει κάνει πιο Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.  Ο Daddy, όπως λέει η Γεωργία τον μπαμπά της, αντέδρασε δυναμικά αλλά τελικά έχασε τη μάχη και η βελέντζα αντικατέστησε το χαλί μας το οποίο παρέμεινε στη σοφίτα.   Ε, μετά τα Χριστούγεννα θα του κάνουμε το χατήρι να το στρώσουμε. Όλη η διακόσμηση φέτος ήταν ιδέα της Γεωργίας όπως μπορείτε να δείτε  εδώ.   Ναι καλά καταλάβατε. Αυτή έχει το πάνω χέρι εδώ μέσα. Χαχα πλάκα κάνω. Απλά θέλω να το χαίρετε το σπίτι της και αν περνάει κάτι από το χέρι μου, που να μπορώ να το κάνω ανέξοδα, γιατί να μην την ευχαριστήσω.







Η Γεωργία έχει στήσει και τις κούκλες της στο σαλόνι. Δεν παίζει πλέον με κούκλες, το τονίζω,  θα βρω τον μπελά μου αν δεν το διευκρινίσω, αλλά της αρέσει να τις βλέπει. Τις ετοίμασε τώρα κι αυτές με τα γιορτινά τους να γιορτάσουν μαζί μας τα Χριστούγεννα.



Δίπλα στην τηλεόραση βάλαμε ένα καλάθι που το γεμίσαμε με Χριστουγεννιάτικες και άλλες αγαπημένες μας ταινίες για να βλέπουμε τις ημέρες των διακοπών.































Δίπλα στο σαλόνι είναι η κουζίνα μας. Στολίσαμε κι εκεί τον πάγκο. Μην τον αφήσουμε παραπονεμένο.
Στο μπάνιο τοποθετήσαμε τις Χριστουγεννιάτικες πετσετούλες μας και κεράκια για ατμόσφαιρα.








Στην κρεβατοκάμαρα το μαγκάλι της γιαγιάς μου φιλοξενεί κεριά πλέον αντί για κάρβουνα.





















Τελευταίο το δωμάτιο της Γεωργίας, που ήταν το μόνο που δεν στολίσαμε , γιατί δεν ήθελε να το πειράξουμε καθόλου. Δεν ταιριάζουν τα χριστουγεννιάτικα στολίδια λέει με το ύφος του δωματίου της.  Περιορίστηκε σε λίγες μικρές κρυστάλλινες μπάλες με χιονισμένα τοπία μέσα, και έβαλε και την λευκή βελέντζα της γιαγιάς μου αντί για το πολύχρωμο χαλί της.Του χρόνου είπαμε ότι θα φτιάξουμε  κατάλευκα χιονάτα στολίδια για το δωμάτιό της, όπως της αρέσουν.
Μην παραξενεύεστε για τα ρόλλερ που φοράει η Γεωργία. Έτσι  κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι. Δεν τα βγάζει από τα πόδια της.





                                               Να και τα φωτάκια μας απ' έξω.
 Βέβαια  η μαγεία των Χριστουγέννων δεν βρίσκεται στα στολίδια και στα φωτάκια, αλλά στην ψυχή μας μέσα.  Στο σπίτι της γιαγιάς μου με μοναδικό στολίδι το ταπεινό δεντράκι περνούσα τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής μου.  Παππούς, γιαγιά, μαμά, μπαμπάς,αδελφούλα, η θεία με τον θείο μου που μας έφερναν πάντα καλούδια και δώρα  και τα δυο ξαδελφάκια μας που παίζαμε όλη μέρα χωρίς να κουραζόμαστε , ο θείος μας που ερχόταν από το Παρίσι όπου έμενε , ως άλλος άγιος Βασίλης, φορτωμένος με  δώρα που φάνταζαν στα μάτια μας βγαλμένα από τα παραμύθια!!  Όλοι μαζί σε ένα σπίτι, γεμάτο με μυρωδιές φαγητών και γλυκών που έψηνε η γιαγιά μου με την αδελφή της (και νονά μου) που έμενε δίπλα. Επισκέψεις στις άλλες θείες μου, κεράσματα, παιχνίδια με τις ξαδέλφες μου, ζεστά φιλόξενα σπίτια, πολύ αγάπη......... Αυτές τις αναμνήσεις δεν μπορούν να τις αντικαταστήσουν όλα τα φωτάκια και στολίδια του κόσμου.

Αρκετά σας ζάλισα όμως με τις αναμνήσεις μου.





Εσείς στολίσατε για τα Χριστούγεννα?  Αν όχι, θα βρείτε φανταστικές ιδέες στα καταπληκτικά blog                                                                           της ομάδας

                                                             
                                                               One Team 4 Seasons.


                                                     που έχω την χαρά να συμμετέχω.





Αυτά είναι τα καταπληκτικά blogs που συμμετέχουν στο Χριστουγεννιάτικο party της ομάδας μας. Επισκεφθείτε τα και πάρτε ιδέες!!






 Καλά Χριστούγεννα να έχετε με τους ανθρώπους που αγαπάτε, με υγεία και πολύ πολύ ευτυχία!!
                       

                                  Καλή συνέχεια στις ετοιμασίες σας!!



                                                      Να περνάτε όμορφα !!




47 σχόλια

Προσθέστε ένα σχόλιο ως Thalia Tzellou
Κορυφαία σχόλια

Stream


Ο χρήστης Thalia Tzellou μοιράστηκε αυτό το στοιχείο μέσω Google+

 πριν από 4 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 

+

7
8
7
  

 · 

Απάντηση

kali sou evdomada ke kalimera gia oti kanis.ke megia tin nea sas fotografia ftouuuuu na min sas matiaso :))))))) Glikes isaste ke oi 2
Μετάφραση

+Anty Maarten Ευχαριστούμε πολύ Αντώνη μου για τα καλά σου λόγια. Και σένα σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή εβδομάδα !!

My home My memories (Eleana)

 πριν από 4 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 

Πειράζει που θα δηλώσω φαν της Γεωργίας;;; :)) Άνετα θα χτένιζα και από καμία κούκλα βλέποντας τηλεόραση!!  Τα ρόλλερ ήταν πάντα η αδυναμία μου, όχι η μια ράγα αλλά τα δύο ροδάκια μπρος και δύο πίσω. Αυτά ήταν τη δική μου εποχή.. είμαι και κάποιας ηλικίας!!χαχαχαχα  Μπράβο Θάλεια μου πολύ ζεστό και φιλόξενο το σπίτι σας!!! Η παρέμβαση της Γεώργιας στα χαλιά  πολύ καλή ;) Αυτές η βιτρίνες-βιβλιοθήκες είναι τέλειες όπως και η κρεβατοκαμάρα σου.. ειδικά το βράδυ με τα κεριά και το δεντράκι! Όχι πως το υπόλοιπο σπίτι πάει πίσω.. θα συμφωνήσω με την Κατερίνα. ωραίοι χώροι και μεγάλα δωμάτια, δεν σε πνίγουν!!
Να περάσετε όμορφα τις γιορτινές μέρες!! :)) Πολλά φιλιά!!
+

3
4
3
  

 · 

Απάντηση
Απόκρυψη απαντήσεων

Δεν πάω καλά... χάζεψα με το σπίτι και ξέχασα το δέντρο!!! χαχαχαχα αυτά είναι! Μου αρέσει που δεν μείνατε μόνο στο σαλόνι αλλά επεκταθήκατε και σε άλλους χώρους!! Σας έχει επισκεφθεί το πνεύμα των Χριστουγέννων για τα καλά!! Πολύ ωραίο το δεντράκι και η εξωτερική διακόσμηση, σε προδιαθέτει ευχάριστα!! :))

Ελεάνα μου εγώ δεν παω καλά. Νόμιζα ότι είχα απαντήσει εδώ και μέρες αλλά φαίνεται πάλι δεν πάτησα  "Απάντηση"  Το παθαίνω όλο και πιο συχνά τελευταία. Λοιπόν με την πρώτη πρόταση που έγραψες για φαν, η Γεωργία κόντεψε να λιποθυμήσει και μετά  χοροπηδούσε και χόρευε από τη χαρά της που την πρόσεξες.  Σου έχει ιδιαίτερη αδυναμία και τρελαίνεται  με τον τρόπο που γράφεις. Ιδιαίτερα εκείνο το "αρσενικό " που είχες γράψει της έχει μείνει.  Τα ρόλλερ που λες με τα τέσσερα ροδάκια τα είχα και εγώ. Μας τα είχε φέρει ο θείος μου από το Παρίσι αλλά δεν κατάφερα ποτέ μου να τα μάθω. Δεν ήμουν αθλητικός τύπος. Οι βιτρίνες που λες είναι δισκοθήκες για τους δίσκους του Ζήση που λατρεύει την μουσική. Η μία δηλαδή ήταν κρυσταλιέρα αλλά μου την πήρε και τώρα τα γυαλικά μου είναι κρυμμένα στα ντουλάπια της κουζίνας, κλαψ.  Ελεάνα μου το πνεύμα των χριστουγέννων μας επισκέφτηκε  για τα καλά,  χρόνο δεν είχαμε όμως για να φτιάξουμε όσα θέλαμε όπως τα χιονισμένα κουκουνάρια σου και τις μπαλίτσες. Και αν δεν είναι παρόν η Γεωργία, δεν με αφήνει να κάνω τίποτα μόνη μου. Ελπίζω του χρόνου. Να έχετε καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρά!!! Πολλά φιλιά!!!
Διαβάστε περισσότερα

+Thalia Tzellou Με τα ρόλλερ έσκισα και παντελόνι μια φορά χαχαχαχα! Λατρεύω την μουσική!!! Μπορώ να ακούω για ώρες!!! Θα ήμουν τρισευτυχισμένη ανάμεσα σε τόσους δίσκους!! :))) Νομίζω πως είστε η τέλεια παρέα οικογενειακώς!! Πολλές πολλές ευχές Θάλεια μου, να είστε καλά, να περάσετε όμορφα και τα φιλιά μου στην μικρή φιλεναδίτσα!!! :* 

Για τέλεια παρέα δεν ξέρω, τρελοκομείο όμως είμαστε σίγουρα Ελεάνα μου χαχα . Και μεις ακούμε με τις ώρες μουσική, εγώ με τον Ζήση τους δίσκους και η Γεωργία τα μοντέρνα της . Μακάρι να σας είχαμε κοντά!  Πολλά φιλιά και τις ευχές μας!!
Προσθήκη σχολίου…

ntina nt

 πριν από 4 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 

υπέροχος ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός σας! το στεφάνι μου άρεσε πάρα πολυ γιατι ειναι διαφορετικό απο τα συνηθισμένα! έχουμε και τον ίδιο Αγιο-Βασίλη που τραγουδαει και μας εύχεται "Χρόνια πολλα" χαχα! ΚΑλές Γιορτές να έχετε, με υγεία και όμορφες στιγμές!


  

 · 

Απάντηση

Ντίνα μου σε ευχαριστούμε πάρα πολύ! Σου ευχόμαστε να περάσεις υπέροχα Χριστούγεννα με υγεία και πολύ χαρά!! Πολλά φιλιά!!

Aleka Craftaholic

 πριν από 4 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 

Να πω για το στεφάνι στην εξώπορτα,θα αδικήσω όλα τα υπόλοιπα...λοιπόν,Θάλεια μου,πιάσε το πινέλο κι άσε τη διακόσμηση στην κόρη.Τα βελεντζάκια υπέροχη πρόταση,θα κατεβάσω και τα δικά μου από το πατάρι.Το δωμάτιο της κόρης έχει ένα όμορφο καναπεδάκι για κούρνιασμα μπροστά στο παράθυρο...τρελαίνομαι!!! Χαζεύω πόση ώρα και κάποια επιπλάκια σου και αντικείμενα εποχής που έχεις!Να περνάτε όμορφα και πάντα χαμόγελα στα χείλη σας.Φιλιά!
+

2
3
2
  

 · 

Απάντηση

Αλέκα μου ευχαριστούμε πάρα πολύ. Τη διακόσμηση την έχει αναλάβει ήδη η μικρή, θέλουμε δεν θέλουμε. Τα βελεντζάκια της γιαγιάς μου τα είχαμε κρυμμένα για χρόνια αλλά η Γεωργία τα βρήκε πολύ Χριστουγεννιάτικα. Το καναπεδάκι μπροστά στο παράθυρο είναι το παιδικό της κρεβατάκι χωρίς τα κάγκελα στην μπροστινή πλευρά και έχω ρίξει πάνω ένα σατέν κουβερλί που μου είχαν κάνει δώρο στο γάμο μου και έβαλα και τα ασορτί μαξιλάρια.  Οσο για τα παλιά, μάζεψα όσα μπόρεσα. Πολλά από αυτά ήταν για πέταμα Αλέκα μου. Καλό βράδυ και πολλά φιλάκια και από τις δυό μας!!
Διαβάστε περισσότερα

ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΡΟΥΛΑ

 πριν από 4 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 

Πραγματικά ένα σπίτι γεμάτο  Χριστούγεννα θάλεια μου  τι ομορφο το έφτιαξε η  Γιωργία σου... πολύ καλα έκενς και την αφησες να στολίσει μονη της το σπίτι σας.. έχει πολύ γούστο... τα Χριστούγγεννα  ειναι  πρωτίστως για τα παιδια... μου άρεσε που αφησες μέσα στο σπίτι το πηγάδι  καταπληκτική ιδέα... οπως και με το μαγκάλι της γιαγιας  σου...  να περάσετε όμορφα και χαρούμενα τις γιορτες γεματες χαμόγελα.... ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ   ..!!!!! φιλακιααααα!!!  
+

2
3
2
  

 · 

Απάντηση

Ευχαριστούμε πολύ Ρούλα μου. Αφήνω την Γεωργία να φτιάχνει ότι θέλει και να βάζει τα σχέδια, γιατί άμα είναι αυτή ευχαριστημένη είμαι και εγώ. Εχεις δίκιο. Τα Χριστούγεννα είναι πάνω απ' όλα για τα παιδιά. Για το πηγάδι, θα στενοχωριόταν πολύ ο πεθερός μου που το έφτιαξε αν το χαλούσαμε, οπότε παρέμεινε.  Καλά Χριστούγεννα με υγεία και πολύ χαρά!! Φιλάκια πολλά!!

Rena

 πριν από 4 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 

Μπράβο σας βρε κορίτσια και του χρόνου,ζεστό σπίτι ζεστές καρδιές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υπέροχα όλα γεμάτα αγάπη και μαγεία των ημερών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φιλάκια και στις δυο σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  

 · 

Απάντηση

Ευχαριστούμε Ρένα μου. Και του χρόνου!  Σου ευχόμαστε να έχεις υπέροχα Χριστούγεννα, με υγεία, αγάπη και πολύ χαρά!!  Πολλά φιλάκια!!

Καλλιτεχνικες Δημιουργιες μέσω Google+

 πριν από 4 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 

Με Χριστουγεννιάτικη διάθεση!
Τις τελευταίες μέρες η Γεωργία και εγώ ετοιμάζουμε το σπίτι για τα Χριστούγεννα. Φέτος έχει αρκετό διάβασμα βέβαια και δεν κάναμε όλα όσα θα θέλαμε, αλλά δεν πειράζει.  Ελπίζουμε του χρόνου να προλάβουμε περισσότερα. Εδώ θα σας δείξουμε το σπίτι μας στολισμ...
+

2
3
2
  

 · 

Απάντηση

ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 πριν από 4 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 

Καλησπέρα! Ήρθα κι εγώ να σας ευχηθώ Καλές γιορτές στο όμορφο σπίτι σας!! Το πηγάδι απίστευτο!!! Η διακόσμηση πανέμορφη! Κι εσείς κουκλίτσες!! Πολλά φιλιά κορίτσια!


  

 · 

Απάντηση

Σε ευχαριστούμε πολύ Ειρήνη μου. Σου ευχόμαστε να έχεις με την οικογένειά σου υπέροχα Χριστούγεννα γεμάτα αγάπη και χαρά!! Φιλιά πολλά!!

Καλλιτεχνικες Δημιουργιες μέσω Google+

 πριν από 4 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 

Με Χριστουγεννιάτικη διάθεση!
Τις τελευταίες μέρες η Γεωργία και εγώ ετοιμάζουμε το σπίτι για τα Χριστούγεννα. Φέτος έχει αρκετό διάβασμα βέβαια και δεν κάναμε όλα όσα θα θέλαμε, αλλά δεν πειράζει.  Ελπίζουμε του χρόνου να προλάβουμε περισσότερα. Εδώ θα σας δείξουμε το σπίτι μας στολισμ...
+

1
2
1
  

 · 

Απάντηση

Nicky Anninou

 πριν από 4 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 

Θάλεια, μου θύμισες που μικρότερη και εγώ αναλάμβανα τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού. Πέρασαν τόσα χρόνια... Πολύ όμορφο και φιλόξενο το σπιτικό σου και σε κάθε γωνιά του φανερώνει λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων! Καταπληκτικό το στεφάνη στην πόρτα σας! Καλές γιορτές να έχετε με υγεία. Πολλά φιλιά


  

 · 

Απάντηση

Νίκη μου τι ωραία που έκανες εσύ την διακόσμηση μικρή!  Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και σου ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία!! Πολλά φιλιά!!

Ονειροτέχνημα Αφροδίτη

 πριν από 4 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 

Πολύ όμορφα και γεμάτα ζεστασιά όλα τα δωμάτια, και η είσοδός σας φανταστική και τη μέρα αλλά και τη νύχτα!! Να χαίρεσαι την κούκλα σου και ό,τι αγαπάς!! Καλές γιορτές!


  

 · 

Απάντηση

Ευχαριστούμε πολύ Αφροδίτη μου. Καλές  γιορτές να έχεις με υγεία και πολύ χαρά!! Φιλιά πολλά!!

Zina Z

 πριν από 4 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 

μου αρεσει που εχεις στολισει καθε γωνια του σπιτιου! τελειο!!! και ποσα χρονια ειχα να δω τις πουφ μαξιλαρες σου με τα γεωμετρικα σχεδια??? τις λατρευω!!!

να το χαρειτε το σπιτι σας κουκλα μου και να ειστε παντα ευτιχισμενοι! οσο για τα γλυκα...ξαναπες το...τελευταιες μερες μονο τα ετοιμαζω και εγω!


  

 · 

Απάντηση

Καλημέρα Ζήνα μου . Τις πουφ μαξιλάρες μας τις είχε πάρει πριν χρόνια η πεθερά μου από την Κωνσταντινούπολη. Για γλυκά τελευταία στιγμή θα τα κάνω. Για να καταλάβεις, στο σπίτι είμαστε όλοι λιχούδηδες και λάτρεις των γλυκών. Εγώ όμως έχω υπερβολικά πολλά παραπανίσια κιλά, ο Ζήσης έχει διαβήτη και δεν κάνει να φάει και η Γεωργία δεν θέλει γλυκά στο σπίτι γιατί λέει ότι θα ζηλεύει και θα τα φάει και θα γίνει σαν εμένα. Αν κατάλαβες, είμαι το παράδειγμα προς αποφυγή  χαχαχα . Φιλάκια πολλά Ζήνα μου και καλές ετοιμασίες!!
Εμφάνιση λιγότερων

Eleni K (Romantique Jardin)

 πριν από 4 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 

Καλησπέρα κορίτσια!!
Ήρθα το πρωί λίγο βιαστική και στάθηκα στην πόρτα σας, χαζεύοντας το φανταστικό στεφάνι!!
Έβαλα ένα pin για την δημιουργία αυτή (είναι πρωτότυπο και άψογο) και έφυγα... Τώρα με την ησυχία μου ξαναπερνώ από το γιορτινό σας σπίτι, το τόσο φωτεινό και φροντισμένο από μαμά και κόρη!!
Είναι ζεστή η ατμόσφαιρα που έχετε φτιάξει και σε κάποια σημεία νοσταλγική... οι κούκλες, τα παιχνίδια, οι κατασκευές σας, ακόμα και τα στολίδια στις κουρτίνες, μου θύμισαν το πατρικό και την μαμά μου!!
Να είσαστε καλά, να το χαρείτε οικογενειακώς με υγεία και ευτυχία!!
Καλές γιορτές & πολλά πολλά φιλιά!!


  

 · 

Απάντηση

Ελένη μου σε ευχαριστούμε πάρα πολύ. Οι κούκλες και τα περισσότερα διακοσμητικά στο σπίτι είναι δώρα αγαπημένων προσώπων ή τα έχουμε πάρει από ταξίδια και έχουν όλα την ιστορία τους και μας φέρνουν ωραίες αναμνήσεις.  Σου ευχόμαστε και  σένα υγεία και ευτυχία και χαρούμενες γιορτές. Πάω τώρα και στο δικό σου σπιτάκι να τα ξαναθαυμάσω και να σχολιάσω , γιατί ενώ έχω μπει δέκα φορές (και τις δέκα μείναμε με ανοιχτό το στόμα με τη Γεωργία, τόσο παραμυθένιο είναι) κάτι γινόταν και δεν προλάβαινα να σχολιάσω. Φιλάκια πολλά και καλή σου μέρα. 
Εμφάνιση λιγότερων

Sofia Valasiadou (Paraligo)

 πριν από 4 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 

Πολύ όμορφα στολισμένο το σπίτι σας Θάλεια και πάνω απ' όλα ζεστό!  Η περιήγηση ήταν πραγματικά απολαυστική!  Θα σταθώ στο πηγάδι που ξεφυτρώνει στη μέση του δωματίου και στη Γεωργία που γυρνάει μέσα στο σπίτι με τα πατίνια της! Πεθαίνω! Αυτό θα πει  να χεις προσωπικότητα. Ακόμα και το σπίτι σας κάνει την ανατροπή του!  Και του χρόνου Θάλεια μου με υγεία και χαρές!
+

1
2
1
  

 · 

Απάντηση

Ευχαριστούμε πολύ Σοφία μου. Το πηγάδι λυπηθήκαμε να το χαλάσουμε όταν χτίζαμε το σπίτι. Έγινε ειδική μελέτη για τα θεμέλια για να το κρατήσουμε. Η Γεωργία από προσωπικότητα άλλο τίποτε. Μου αρέσει αυτό και την ενθαρρύνω από μικρή να έχει πάντα την άποψή της, αλλά πολλές φορές δυσκολευόμαστε με τον πατέρα της να της επιβληθούμε, όπως με τα πατίνια. Φοβόμαστε μην πέσει και χτυπήσει αλλά μας αντιγυρίζει ότι ένα ατύχημα μπορεί να συμβεί παντού και χωρίς πατίνια, μας λέει ότι με τα πατίνια δεν έχει πέσει ποτέ παρά μόνο στην αρχή που μάθαινε και δεν έχει κάνει και καμιά ζημιά όπως φοβάται ο πατέρας της και τέλος συμπληρώνει ότι την καταπιέζουμε κι από πάνω. Ακούς Σοφία μου? την καταπιέζουμε! Τέλος πάντων.Σου εύχομαι και σένα να περάσεις υπέροχα στις γιορτές και πάνω απ'  όλα υγεία και ευτυχία! Πολλά φιλιά!
Εμφάνιση λιγότερων

spoon stories

 πριν από 4 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 

Νομίζω πως η είσοδος σου Θάλεια, είναι πάρα πολύ εντυπωσιακή! Πολύ όμορφο στεφάνι και ο στολισμός το βράδυ με τα φωτάκια δείχνει το σπίτι σου ακόμα πιο γιορτινό!Μου άρεσε επίσης γιατί έχει μεγάλους χώρους και πολλά δωμάτια για να τα διακοσμήσετε όπως θέλετε! Η μικρή  Αγιοβασιλίτσα σας βέβαια είναι το μεγαλύτερο και το καλύτερο στολίδι σας!! Να μου την φιλήσεις! Και του χρόνου με υγεία^^
+

1
2
1
  

 · 

Απάντηση

Λίλια μου σε ευχαριστούμε πάρα πολύ. Και σένα σου ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία και χαρά και να είσαι καλά να μας δίνεις τις υπέροχες συνταγές σου!! Πολλά φιλιά!!

Mary Deco

 πριν από 4 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 

Δεν μπορώ να μην παινέψω το γούστο της Γεωργίας στη Χριστουγεννιάτική σας διακόσμηση! Είναι όλα υπέροχα και το σπιτάκι σας φάινεται τόσο μα τόσο φιλόξενο! Λάτρεψα τις βελέτζες, και τις δύο, τις γιρλάντες και τις κορδέλες στις πόρτες, τα κουκουνάρια που είναι διάσπαρτα στο χώρο και τον παππού με τη γιαγιά στον πάγκο! Έχετε στολίσει με αγάπη και μεράκι κι αυτό βγαίνει προς τα έξω Θάλεια μου! Να το χαρείτε το σπιτάκι σας και να γεμίσει με γέλιο και οικογενειακές στιγμές τις μέρες αυτές! Καλές γιορτές!


  

 · 

Απάντηση

Μαίρη μου σε ευχαριστούμε πάρα πολύ. Το χρειαζόμαστε πολύ το γέλιο μετά από θανάτους και άσχημες καταστάσεις που έχουμε περάσει τα προηγούμενα χρόνια. Καλές γιορτές να έχουμε. Φιλάκια πολλά!!

Katerina Konstantinou

 πριν από 4 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 

Θάλεια μου να είσαστε καλά και του χρόνου! Το μόνο που μένει πραγματικά είναι οι μυρωδιές από τα λαχταριστά Χριστουγεννιάτικα γλυκά! Όλα είναι πραγματικά υπέροχα! Δεν ξέρω τι να πρωτο-ξεχωρίσω!
ΥΓ Το σπίτι σας έχει απίστευτα ανοιχτούς χώρους και μεγάλους! Πραγματικά είναι αξιοζήλευτο! Τα συγχαρητήρια μου στον αρχιτέκτονα!!


  

 · 

Απάντηση

Κατερίνα μου  σε ευχαριστούμε πάρα πολύ. Το σπίτι το σχεδίασε η αδελφούλα μου και το πρόσεξε πολύ να μην έχει άχρηστους χώρους και διαδρόμους. Έτσι μας βγήκε άνετο. Όταν ζούσαμε στην Αθήνα  ήμασταν πολύ στριμωγμένοι και στο χωριό θέλαμε μεγάλους χώρους, δεν είχαμε υπολογίσει όμως την κρίση και τον ΕΜΦΙΑ ούτε την τιμή του πετρελαίου. Τώρα δεν ζεσταίνεται με τίποτα αλλά ευτυχώς δεν κρυώνουμε εύκολα. Πολλά φιλιά Κατερίνα μου και καλή εβδομάδα!!

Dimitra Decorasylum

 πριν από 4 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 

Η εξώπορτα με το υπέροχο στεφάνι και την γιρλάντα ήδη σε προδιαθέτει για το τι ακολουθεί πίσω από την πόρτα και το κάνει ειλικρινώς!!!
Γεμάτο ζεστασιά το σπιτικό σας Θάλεια και τις γιορτές! Και πόσο όμορφο που έδωσες την ευκαιρία στην Γεωργία να αναλάβει τη διακόσμηση!
Και του χρόνου, πάντα με υγεία. Καλές γιορτές να έχουμε.
Την καλημέρα & καλή εβδομάδα! Φιλιά :*


  

 · 

Απάντηση

Ευχαριστούμε πολύ Δήμητρα. Της έχω μεγάλη αδυναμία της Γεωργίας, είναι και μοναχοπαίδι, και θέλω να την βλέπω να χαίρεται και να πιστεύει στον εαυτό της. Και του χρόνου Δήμητρά μου, καλές χαρούμενες γιορτές και πάνω απ' όλα με υγεία! Καλή εβδομάδα, πολλά φιλιά!!

Christina Makri

 πριν από 4 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 

Όλο το σκηνικό βγάζει μια ζέστη και μια τρυφερότητα...όμορφες φροντισμένες γωνιές, γιορτινές και λαμπερές... Καλές γιορτές Θάλεια μου να χαίρεσαι την κούκλα σου!


  

 · 

Απάντηση

Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα μου. Και εσύ να χαίρεσαι  την οικογένειά σου!! Καλές γιορτές να έχουμε!! Πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα!!

Maria Pirgianaki

 πριν από 4 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 

Ένα χαρούμενο και φωτεινό σπίτι έτοιμο να φιλοξενίσει αγαπημένα πρόσωπα ,αυτή την εικόνα εισπράτω βλέποντας, το πόσο όμορφα στολισμένο είναι Θάλεια μου. και η κορούλα σου είναι μια κούκλα...όπως και όλο το σπιτικό σου και να μην ξεχάσω και το όμορφο στεφάνι στην είσοδο....καλές και όμορφες γιορτές να περάσετε...φιλάκια πολλά!
+

1
2
1
  

 · 

Απάντηση

Σε ευχαριστούμε πολύ Μαρία μου. Η Γεωργία ανυπομονεί να έρχονται οι φίλες της στις διακοπές να βλέπουν ταινίες και να περνούν την ώρα τους ευχάριστα. Και εσύ με την οικογένειά σου να έχετε υπέροχες γιορτές!! Φιλάκια πολλά!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας