ΖΩΓΡΑΦΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ από τη Θάλεια και τη Γεωργία - Painting Diy Photography

Select Language

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ




Ο Εικαστικός Όμιλος Καρδίτσας στα πλαίσια του Πανελληνίου Φεστιβάλ Θεάτρου στην Καρδίτσα   πραγματοποιεί έκθεση Ζωγραφικής με θέμα το θέατρο  από τις 20 εως 29 Μαρτίου. Αυτή είναι η δική μου συμμετοχή.



 Έχω σχεδόν ένα μήνα να κάνω ανάρτηση γιατί από τη μια είχα αρκετό τρέξιμο, αλλά από την άλλη δεν είχα και πολύ όρεξη να γράψω. Δεν ξέρω τι με έπιασε. Ίσως φταίει ο άσχημος καιρός και η βαριά συννεφιά που μου χαλούν την διάθεση ή ίσως είναι η τεμπελιά που με έχει πιάσει. Σήμερα όμως που το πήρα απόφαση να γράψω, θα σας πω όλα τα νέα μας μαζεμένα. Μην νομίζετε ότι θα τη γλιτώσετε έτσι εύκολα.


Πρώτα απ' όλα αυτό τον μήνα ήταν τα γενέθλια της Γεωργίας, έκλεισε τα 11, και
κάναμε ένα μικρό πάρτυ για τα παιδιά της τάξης της στο σπίτι. Είχαμε μαζέψει τα έπιπλα στην άκρη στο σαλόνι και η Γεωργία είχε διαλέξει τα αγαπημένα της τραγούδια για να χορέψουν.








Την τούρτα την φτιάξαμε μόνες μας. Η Γεωργία διάλεξε να κάνουμε τούρτα σοκολάτα και από πάνω ήθελε η κάλυψη να είναι σοκολατένια και να γράφει Love me. Το νόημα ήθελε να είναι διφορούμενο, σαν τους χρησμούς της Πυθίας ένα πράγμα. Αγαπώ τον εαυτό μου αλλά και να με αγαπάτε!
Συγχωρέστε με για τα ατσούμπαλα γράμματα πάνω στην τούρτα αλλά είχα χάσει το κορνέ (από εδώ φαίνεται τι συνεπής νοικοκυρά είμαι). Σιγά όμως μην με πτοήσει μια τόσο μικρή λεπτομέρεια. Πήρα  ένα νάυλον σακουλάκι, του έκανα μια τρυπούλα, έβαλα μέσα την κρέμα και κατάφερα να γράψω αυτά που βλέπετε.





Αλλάζω θέμα και έρχομαι στο θέμα της άνοιξης. Καλά, που πήγε η άνοιξη;  Εδώ έρχεται Πάσχα και εμένα μου φαίνεται ότι έρχονται τα Χριστούγεννα. Κρύο, βροχή, συννεφιά και αέρας κάθε μέρα. Πάντως στον κήπο μας αρχίζουν να ανθίζουν δειλά δειλά τα πρώτα λουλουδάκια μας και άνθισε και η κορομηλιά μας που είχε φυτέψει η Γεωργία πριν 6 χρόνια




























Την 25η Μαρτίου  έβρεχε στο Δίστομο, η παρέλαση δεν θα γινόταν, οπότε σκεφτήκαμε να πάμε με την Γεωργία στην Αθήνα να δει την στρατιωτική παρέλαση που δεν την είχε δει ποτέ. Το έτερον ήμισι δεν ήθελε να έρθει λόγω βροχής.  Έβρεχε βέβαια αρκετά, αλλά σιγά μην μας σταματήσει εμάς λίγο νεράκι. Γίναμε παπάκια αλλά την παρέλαση την είδαμε και πρώτη σειρά παρακαλώ και κατόπιν με την αδελφούλα μου που είχε έρθει και αυτή από την Καρδίτσα και με μια καλή μας φίλη καταλήξαμε στο μοναστηράκι για μπακαλιάρο σκορδαλιά. Αφού στεγνώσαμε κι όλας, πήγαμε στο Θησείο και στο μουσείο της Ακρόπολης που δεν είχε τύχει να ξαναπάμε. Δεν αφήσαμε την συννεφιά να μας χαλάσει το κέφι και περάσαμε υπέροχα!!
 Στην επόμενη ανάρτηση θα σας δείξουμε φωτογραφίες που βγάλαμε κάνοντας βόλτα στο  χωριουδάκι μας μια μέρα που παραδόξως είχε λιακάδα.





                       Η Γεωργία επάνω με την αδελφούλα μου και νονά της και κάτω με εμένα.




                                           

                                                   
                                                        Καλά να περνάτε!!


                                                          Φιλάκια πολλά!!




30 σχόλια

Προσθέστε ένα σχόλιο ως Thalia Tzellou
Κορυφαία σχόλια

Stream


Ο χρήστης Thalia Tzellou μοιράστηκε αυτό το στοιχείο μέσω Google+

 πριν από 3 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 

+

4
5
4
  

 · 

Απάντηση

My home My memories (Eleana)

 πριν από 3 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 

Εγώ πρώτα θα ευχηθώ για τα γενέθλια γιατί είναι πιο σημαντικά όταν γιορτάζει ένα τόσο γλυκό παιδί! ;) ;) Να είναι πολύχρονη, ευτυχισμένη και πάντα να αγαπάει τον εαυτό της!!
Ο πίνακας τέεεελειος!!!! Μπράβο Θάλεια, ζωγραφίζεις πολύ όμορφα! Καταπληκτική η ιδέα σου να βάλεις το νυφικό πάνω στην καρέκλα!  Για την Αθήνα σε ζηλεύω... μου έχει λείψει τόσο πολύ μαζί και οι βόλτες!!
Οι φωτογραφίες από το πάρτυ της Γεωργίας μου θύμισε πως ήταν όταν κάναμε εμείς πάρτυ και θέλαμε τα φώτα σβηστά!! :)))) Καλό Σ/Κ και πολλά πολλά φιλιά!!! 


  

 · 

Απάντηση

Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ Ελεάνα μου και εγώ και η Γεωργία για τις ευχές. Για τον πίνακα για να είμαι ειλικρινής δεν ήταν δική μου η ιδέα. Εγώ αρχικά ήθελα να ζωγραφίσω την Γεωργία σε κάποια θεατρική πόζα. Την έβγαζα συνέχεια φωτογραφίες αλλά δεν ήμουν ευχαριστημένη με τίποτα μέχρι που η Γεωργία βαρέθηκε, πραγματικά της έσπασα τα νεύρα,  και μου απαγόρευσε να την τραβήξω έστω και μια φωτογραφία. Η αδελφούλα μου τότε μου έδωσε την ιδέα για κάποιο ρούχο πάνω σε πολυθρόνα με καπέλο και ομπρέλα. Επιστράτευσα και εγώ το νυφικό της πεθεράς μου με το καπέλο της Γεωργίας και την αποκριάτικη δαντελένια ομπρέλα της. Η Αθήνα μου είχε λείψει και μένα. Είχα να πάω στο Θησείο 15 χρόνια. Τώρα μετά το Πάσχα λέμε να πάμε να ανεβούμε στην Ακρόπολη που δεν προλάβαμε να τη δούμε. Για το πάρτυ  Ελεάνα μου τα μικρά έσβησαν τα φώτα, έκλεισαν και την πόρτα και μας απαγόρευσαν και την είσοδο στο σαλόνι.  Ζήλευα και ήθελα να πάω να χορέψω κι εγώ, αλλά που να τολμήσω.  Σου στέλνουμε πολλά φιλάκια!!
Εμφάνιση λιγότερων

Katerina Konstantinou

 πριν από 3 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 

Τι όμορφα τα νέα σας Θάλεια και Γεωργία! Να συνεχίσετε να περνάτε τέλεια και να μην σας πτοεί τίποτα!


  

 · 

Απάντηση

Ευχαριστούμε πολύ Κατερίνα μου!! Προσπαθούμε να περνάμε καλά, όσο το επιτρέπουν οι δυσκολίες της ζωής βέβαια. Φιλάκια πολλά!!

Christina Petaloti

 πριν από 3 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 

Αχ αυτό δε το είχα δει! Τι όμορφη που είναι η Αθήνα μας! Πόσο μου έλειψε ένα καφεδάκι στο Θησείο! 


  

 · 

Απάντηση

Καλημέρα Χριστίνα μου! Και μένα δεν ξέρεις πόσο μου είχε λείψει μια τέτοια βόλτα! Η Αθήνα πράγματι είναι πολύ όμορφη!!!

Alexandra P.

 πριν από 3 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 

Καλημέρα Θάλεια!!!
Ο πίνακας είναι υπέροχος! Μου αρέσουν πάρα πολύ οι πτυχές στο  νυφικό και  στις κουρτίνες από πίσω! και όλο το στήσιμο του είναι πάρα πολύ καλό!! Ο πινάκας άρεσε πολύ και στον άνδρα μου που του τον έδειξα!!
Συγχαρητήρια πολλά για τη συμμετοχή στου την έκθεση!!
Χρόνια πολλά για την κορούλα σου τη Γεωργία!!! (πάντως εγώ την έκανα μεγαλύτερη σε ηλικία λόγω ύψους!!!) Χιλιόχρονη να είναι και πάντα χαμογελαστή!!!
Να περνάτε πάντα τόσο καλά όπως περάσατε τον τελευταίο μήνα, με βόλτες και χαρές!!!
Πολλά φιλιά και καλή Κυριακή!!!!


  

 · 

Απάντηση

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ Αλεξάνδρα μου! Προσπάθησα να ταιριάξω φανταστικές κουρτίνες με το νυφικό της πεθεράς μου πάνω στην πολυθρόνα μας. Δεν είχα ιδέα πως θα έπρεπε να είναι ο φωτισμός και οι σκιές. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές για την Γεωργία. Από ύψος να φανταστείς ότι είναι η ψηλότερη στην τάξη της και όλοι την περνάνε για μεγαλύτερη. Να περνάτε και εσείς πάντα όμορφα! Πολλά πολλά φιλιά!!

ntina nt

 πριν από 3 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 

τι να πρωτο-σχολιάσω! τον υπέροχο πίνακα σου? πραγματικα εντυπωσιακός! ή τις πανέμορφες μαμα και κόρη? μου αρέσει να βλέπω μαμάδες να έχουν τόσο όμορφη και τρυφερη σχεση με τις κορουλες τους, ελπίζω κι εγω μόλις μεγαλώσουν οι κορούλες μου να κάνουμε τόσο καλή παρέα! να τη χαίρεσαι! φιλιά!


  

 · 

Απάντηση

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Ντίνα μου. Είμαι σίγουρη ότι και εσύ θα έχεις υπέροχη σχέση με τις κορούλες σου. Πάντως εμείς μην νομίζεις  ότι είμαστε πάντα έτσι.  Εχουμε και τις κακές μας στιγμές και τα καβγαδάκια μας, ειδικά όταν λέω στην Γεωργία να διαβάσει και αυτή βαριέται. Θέλει πολύ υπομονή.  Πολλά φιλάκια σε σένα και τις κορούλες σου!!

Καλλιτεχνικες Δημιουργιες μέσω Google+

 πριν από 3 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 

**
Ο Εικαστικός Όμιλος Καρδίτσας στα πλαίσια του Πανελληνίου Φεστιβάλ Θεάτρου στην Καρδίτσα   πραγματοποιεί έκθεση Ζωγραφικής με θέμα το θέατρο  από τις 20 εως 29 Μαρτίου. Αυτή είναι η δική μου συμμετοχή.  Έχω σχεδόν ένα μήνα να κάνω ανάρτηση γιατί από τη μια ...
+

2
3
2
  

 · 

Απάντηση

Ariadne Skyrianidou

 πριν από 3 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 

Να την χαίρεσαι την μικρή σου! Αχ αυτός ο καιρός ο βροχερός μας έχει ταράξει!Τι καλά κάνατε και πήγατε τόσο ωραία βόλτα σε τόσο όμορφα γνώριμα μέρη!AriadnefromGreece!


  

 · 

Απάντηση

Ευχαριστούμε πάρα πολύ Αριάδνη μου. Ο καιρός πραγματικά μας τάραξε αλλά σήμερα έχει έναν φοβερό ήλιο που μου έφτιαξε το κέφι. Την βόλτα μας πραγματικά την ευχαριστηθήκαμε πάρα πολύ. Είδαμε και την παρέλαση, πήγαμε και την βόλτα μας  και ήταν πολύ ωραία. Είχα 15 χρόνια να πάω στο Θησείο.Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα!!.

Andreas Messimeris

 πριν από 3 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 

ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ


  

 · 

Απάντηση

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Ανδρέα μου! Εγώ καμαρώνω τη δική σου δουλειά! Οι φωτογραφίσεις σου είναι καταπληκτικές!!

Iris Mamaseyez

 πριν από 3 χρόνια  -  Μοιράστηκε ιδιωτικά 
 

Μπράβο κορίτσια που δεν σας πτόησε βροχή.. υπέροχος ο πίνακας αλλά και οι φωτογραφίες, περιμένω και τη συνέχεια με χαρά!!! Γιωργια είσαι ΚΟΥΚΛΑ!!!
+

2
3
2
  

 · 

Απάντηση

Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ Ίρις μου. Αμα θέλουμε εμείς κάτι δεν αφήνουμε τον καιρό να μας πτοήσει. Ευτυχώς πάντως που δεν έκανε κρύο γιατί αλλιώς την πνευμονία θα την είχαμε σίγουρη έτσι μούσκεμα που γίναμε. Πολλά φιλάκια και από τις δυο μας!!!

Dimitra Decorasylum

 πριν από 3 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 

Υπέροχος ο πίνακάς σου Θάλεια αλλά και οι φωτογραφίες από την εκδρομή σας στην Αθήνα. Συγχαρητήρια πολλά για την συμμετοχή στην έκθεση και ευχές για μία προσωπική κάποια στιγμή :) Και φυσικά να χαίρεσαι την Γεωργία, πολύχρονη, δυνατή και πάντα ευτυχισμένη! Την καλησπέρα μου & καλό Σαββατοκύριακο. 


  

 · 

Απάντηση

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλες τις ευχές Δήμητρά μου!!  Πολλά φιλάκια και από τις δυο μας και να έχεις ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!!

Maria Pirgianaki

 πριν από 3 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 

Xρόνια πολλά στην Γεωργία,ότι καλύτερο της εύχομαι στην ζωή της και οφείλω να πω ότι μαμά και κόρη είστε σπουδαίες,αφού παλλά πράγματα τα κάνετε μαζί.Ο πίνακας στην έκθεση είναι πολύ ιδιαίτερος....φιλάκια και καλό βράδυ!


  

 · 

Απάντηση

Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ Μαρία μου για τις ευχές!  Με την Γεωργία μας  αρέσει να κάνουμε πράγματα μαζί από τότε που ήταν ακόμη πολύ μικρούλα και περνάμε καλά . Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα!!

Eleni K (Romantique Jardin)

 πριν από 3 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 

Θάλεια μου ο πίνακας είναι ζωγραφιστός μόνο ή έχει και κολάζ;
Έχω πάθει πλάκα!!! Μοιάζει τρισδιάστατο το έργο σου με τις απίθανες φωτοσκιάσεις που έχεις κάνει!! Δεν έχω λόγια!!!!Η κουρτίνα μοιάζει με βελούδο το δε φόρεμα νομίζεις οτι έχεις κολλήσει το φορεματάκι κάποιας κούκλας...
Μπράβο!!!!!
Να χαίρεσαι και την κουκλίτσα σου και να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς!!!!

Αν είναι να "χάνεσαι" και με την επιστροφή σου να μας εκπλήττεις με τέτοιο τρόπο, τότε να το κάνεις πιο συχνά!!!!!!!:)))

Καλό Σαββατοκύριακο και τα φιλιά μου!!
Εμφάνιση λιγότερων


  

 · 

Απάντηση

Ελένη μου ο πίνακας είναι ζωγραφισμένος με λάδι.  Εστησα σε μια πολυθρόνα μας το νυφικό της πεθεράς μου, ένα αποκριάτικο ομπρελίνο από δαντέλα της Γεωργίας, ένα καπέλο της καθώς και δυο μάσκες που είχαμε φτιάξει και προσπάθησα να τα ζωγραφίσω. Τις κουρτίνες τις φαντάστηκα. Πάντως είχα πρόβλημα με τις σκιές γιατί δεν μπορούσα να υπολογίσω πως θα ήταν. Τελικά έβαλα ελάχιστες. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και τα καλά σου λόγια! Φιλάκια πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!!!

Eleni Flogera

 πριν από 3 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 

Υπέροχο το έργο που έφτιαξες για την έκθεση! Να χαίρεσαι την κορούλα σου, να τα εκατοστήσει και καλή της πρόοδο!
Φιλάκια και που θα πάει θα έρθουν και οι λιακάδες!


  

 · 

Απάντηση

Επεξεργασία
Ευχαριστώ πάρα πολύ Ελένη μου για τις ευχές σου. Μακάρι να έρθουν γρήγορα και οι λιακάδες γιατί μου ρίχνει τη διάθεση αυτή η μαυρίλα. Πάλι βαριά συννεφιά έχουμε και σήμερα. Φιλάκια πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!!

Ο χρήστης Zina Z μοιράστηκε αυτό το στοιχείο μέσω Google+

 πριν από 3 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 

+

1
2
1
  

 · 

Απάντηση

Ο χρήστης Alexandra P. μοιράστηκε αυτό το στοιχείο μέσω Google+

 πριν από 3 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 

+

2
3
2
  

 · 

Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας