ΖΩΓΡΑΦΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ από τη Θάλεια και τη Γεωργία - Painting Diy Photography

Select Language

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

ΚΑΣΠΩ ΑΠΟ ΤΣΟΧΑ


 Στην πρώτη ανάρτηση της χρονιάς θα ήθελα να σας δείξω μια εύκολη κατασκευή από τσόχα που φτιάξαμε με τη Γεωργία δυο χρόνια πριν.

Με λευκή μαλακή τσόχα φτιάξαμε κασπώ για κάποια φυτά που θέλαμε να βάλουμε στο σαλόνι.

Ξέρετε πόσο αγαπά η Γεωργία το λευκό και το minimal, οπότε χρησιμοποιήσαμε λευκή τσόχα που μας είχε περισσέψει από άλλες κατασκευές για να τυλίξουμε τις γλάστρες μας, αφού την κόψαμε στο κατάλληλο μέγεθος. Στην ένωση κολλήσαμε με ζεστή σιλικόνη. Για να δώσουμε περισσότερο στυλ στην κατασκευή μας κολλήσαμε από ένα μαύρο παπιγιόν και δυο κουμπιά στην ένωση της τσόχας σε κάθε γλάστρα. Το παπιγιόν και τα κουμπιά τα κόψαμε από μαύρο χοντρό ύφασμα από ένα παλιά σακάκι. Είπαμε, δεν πετάμε τίποτε...χα χα...γιατί ποτέ δεν ξέρουμε που μπορεί να μας χρειαστεί.

Πως σας φαίνονται;





Τώρα, δυο χρόνια μετά, τα κασπώ μας από τσόχα δεν έχουν πάθει τίποτε παρόλο το πότισμα, τα φυτά μας όμως έχουν μεγαλώσει αρκετά. 



Το πιο μεγάλο φυτό θα φυτευτεί σε μεγαλύτερη γλάστρα και τα δυο μικρότερα προς το παρόν παραμένουν στη θέση τους. 





Σας φιλούμε και σας ευχόμαστε να περνάτε υπέροχα και δημιουργικά!



                                             Θάλεια - Γεωργία





10 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφη ιδέα και πραγματικά τόσο κομψή με τα παπιγιόν και τα κουμπιά! Χαίρομαι πολύ που επιστρέψατε στις αναρτήσεις στο blog και ελπίζω να δούμε και άλλα όμορφα πραγματα από δύο πολύ ταλαντούχες γυναίκες. Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε για τα καλά Χριστίνα μου. Εχουμε τόσα πολλά να δείξουμε και επίσης μας λείψατε πολύ. Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  2. Νομίζω ότι αν μέναμε κοντά θα κάναμε δημιουργικά Απογεύματα με καφέ, γλυκό και κουβέντα φτιάχνοντας διαφορά διακοσμητικά. Μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα γιατί με αυτό το τρόπο μπορείς εύκολα να μεταμορφώσεις το οποιοδήποτε αντικείμενο! Πάντως το παπιγιον τα έκανε πολύ σικ και ταίριαξαν σε εκείνη τη ζέστη γωνία με τις μπερζερες! Πολλά φιλιά και στις δύο σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Ελεάνα μου, τι κρίμα να μένουμε τόσο μακριά. Πραγματικά θα ήταν σπουδαία αυτά τα δημιουργικά απογεύματα με καφεδάκι και έμπνευση! Είναι διαφορετικά αν έχεις μια τόσο καλή παρέα και ανταλλάζεις ιδέες. Πολλά πολλά φιλάκια και την αγάπη μας!

      Διαγραφή
  3. Ωραία ιδέα Θάλεια!! Τόσο κομψά με το παπιγιόν και τα κουμπάκια, τα αγάπησα!! Καλή επάνοδο στο μπλογκ σας, να μας δείξετε όλα αυτά τα όμορφα που με πολύ μεράκι φτιάχνετε εσύ και η Γεωργία! Υπέροχη η γωνιά με τις μπερζέρες, μπράβο!!
    Φιλιά πολλά και στις δυο σας!!
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πάρα πολύ Μαρίνα μου! Πολλά πολλά φιλάκια και από μας!

      Διαγραφή
  4. Μπορεί να αργησα να έρθω Θάλεια μου αλλα δεν θα εχανα την επανωδο σας στην γειτονιά..χάρηκα παρα πολύ απλα ολο αυτον τον καιρό είχα λιγο καρό για σερφαρισμα λογο δύσκολων ημερων ομως όλα καλα ..
    Η ιδέα να ντύσετε τα κασπό σας με αυτην την όμορφη αμφίεση ηταν παρα πολύ όμορφη και το παπιον εδωσε την όμορφη νοτα!!!! ..η γωνια σας δε υπεροχη...
    Να έχετε μια όμορφη χαρούμενη και δημιουργική χρονια..οικογενειακώς φιλη μου..με υγεια και αγαπη γύρω σας.. να μου φιλησεις την Γιωργία σου....😍

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πάρα πολύ Ρούλα μου! Εγώ να δεις πόσο άργησα να σου απαντήσω. Ολο λέω οτι θα είμαι συνεπής στο μπλογκ και θα βλέπω τα νεα σας και όλο μου τυχαίνουν διάφορα. Φιλάκια πολλά και από τις δυο μας και σου στέλνουμε τις ευχές μας και την αγάπη μας!!

      Διαγραφή
  5. Πολύ χαριτωμένα, με τα παπιγιον τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Συνολικές προβολές σελίδας