ΖΩΓΡΑΦΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ από τη Θάλεια και τη Γεωργία - Painting Diy Photography

Select Language

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Συναντήσεις, βραβεία και άλλα...



Επιτέλους γύρισα στο μπλογκοσπιτάκι μου και στο facebook μετά από απουσία μηνών. Λίγο το καλοκαιράκι και η τεμπελιά, λίγο τα κάπιταλ κοντρόλ και η αγωνία του τι θα μας ξημερώσει, λίγο το τρέξιμο και οι δουλειές, είχα να κάνω ανάρτηση και κοινοποιήσεις από τον Ιούνιο. Έχω ετοιμάσει μπόλικο υλικό όμως αλλά δεν θα τα βάλω όλα μαζί σε μια ανάρτηση. Ε,  μη σας τα δείξω και όλα μαζί. Σήμερα θα γράψω πως πέρασα όλον αυτό τον καιρό. Ναι ναι,  ακριβώς σαν τις εκθέσεις που μας έβαζαν στο δημοτικό, χα χα.




Λοιπόν πρώτα θα ξεκινήσω από εκεί που έμεινα τον Ιούνιο.
 Η Γεωργία έκλεισε την χρονιά της στην ρυθμική με μια ωραία επίδειξη και μάλιστα έκανε το φινάλε μπροστά μπροστά με σπαγκάτο δαχτυλίδι.


Δεξιά, μετά την επίδειξη, με τον περήφανο μπαμπά, ο οποίος ήταν στα νιάτα του εκτός των άλλων και δάσκαλος μοντέρνου χορού, οπότε εκτιμά ιδιαίτερα  τις  επιδόσεις της κόρης του και καμαρώνει σαν χαζομπαμπάς που είναι.












Ζάκυνθος


Τον Ιούλιο ήρθε η αγαπημένη φίλη της Γεωργίας από Κρήτη και  το υπόλοιπο του καλοκαιριού της επιφύλασσε  ταξιδάκι στη Ζάκυνθο με τους δικούς μου, παραθέριση στους Νέους Πόρους με τη γιαγιά και λίγες μέρες στην Καρδίτσα στο πατρικό μου. 
Έλειπε σχεδόν ένα μήνα, έκανε τα μπανάκια της και γύρισε ανανεωμένη.
Ζάκυνθος, ναυάγιο.

Νέοι Πόροι
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Παραλία Διστόμου
Εγώ πάλι δεν πήγα πουθενά φέτος. Δεν υπήρχε και όρεξη με όσα γινόντουσαν γύρω μας.  Βρήκα την ευκαιρία όμως και  έκανα μικρο αλλαγές και λίγο βάψιμο στο σπίτι που, όπως είπαμε, θα σας τα δείξω σε άλλη ανάρτηση. Ο Αύγουστος πέρασε με μπάνια στην παραλία Διστόμου και  περιπάτους τα δειλινά στα γραφικά στενά δρομάκια του Διστόμου απολαμβάνοντας το άρωμα του γιασεμιού και του νυχτολούλουδου.





Παραλία Διστόμου
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μια εκδρομούλα στο Αττικό ζωολογικό πάρκο με ενέπνευσε να ζωγραφίσω αυτό το κάδρο που προοριζόταν για ένα νεογέννητο αγοράκι.Το δωμάτιό του έχει θέμα τα ζωάκια της Αφρικής, οπότε ταίριαξε μια χαρά.






Το Αττικό ζωολογικό πάρκο με εντυπωσίασε γιατί δεν είχα ξαναπάει, ενώ η Γεωργία που το είχε ξαναεπισκεφθεί με το σχολείο με καθοδηγούσε να δω τα πάντα. Τα μόνα παρόμοια ζωολογικά  πάρκα που είχα ξαναδεί ήταν πριν χρόνια στο Παρίσι, πολύ μεγαλύτερα φυσικά, αλλά για τα Ελληνικά δεδομένα το Αττικό πάρκο είναι πολύ προσεγμένο. Ιδιαίτερα η παρουσίαση με τα δελφίνια ήταν πολύ εντυπωσιακή!


Να και οι καμήλες. Μας θύμισαν ηλικιωμένες κουτσομπόλες, γιατί όταν περνούσε κάποιος, γύριζαν όλες μαζί το κεφάλι για να τον δουν καλά καλά από πάνω μέχρι κάτω. Δεν τους ξέφευγε τίποτα.
Κάτω μια όμορφη οικογένεια. Μαμά, μπαμπάς και το μωράκι τους.














--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Για το τέλος κράτησα το καλύτερο που μας συνέβη αυτό το καλοκαίρι!!
Είχαμε με την Γεωργία την πρώτη μας συνάντηση με μια φανταστική μπλογκοπαρέα!!
Μέχρι τότε από τον κόσμο των μπλογκς, εκτός από τα σχόλια και τα e mails που ανταλλάσσουμε και τις υποσχέσεις που έχουμε δώσει να γνωριστούμε από κοντά, είχα μόνο τηλεφωνική επικοινωνία με τρεις υπέροχες κυρίες.

Η αγαπημένη μας  Ελεάνα από το   My Home..My Memories..   όμως μας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε όχι μόνο την ίδια αλλά και άλλες πέντε καταπληκτικές κυρίες από πολύ αγαπημένα μας μπλογκς.
Την Ίρις από το  Mama Goes Vintage με την πανέμορφη κορούλα της την Ανα'ί'ς,   την Κατερίνα από το  Κυριακή στο σπίτι,   τη Λίλια από το Spoon Stories,   τη Μαρίνα από  to e- periodiko mas  και  τη Χριστίνα από το  Art Decoration & Crafting.    ( Κορίτσια σας έβαλα σε αλφαβητική σειρά).

Στη συνάντηση περάσαμε τόσο όμορφα που ανανεώσαμε το ραντεβού.
 Την δεύτερη φορά προστέθηκε στην παρέα και η Μίνα, η αγαπημένη ξαδελφούλα του άντρα μου που ήθελε πολύ να γνωρίσει τα κορίτσια.  Η Μίνα είναι μια πολύ δραστήρια κοπέλα με ενεργή συμμετοχή στην οργάνωση των πολιτιστικών δρώμενων του Διστόμου και έχει προσφέρει πάρα πολλά στον τόπο μας. Ασχολείται πολύ με τα καλλιτεχνικά, έχει υπέροχες ιδέες, καταπληκτικό γούστο και την θαυμάζω πάρα πολύ για όλα όσα κάνει.

Κορίτσια τώρα που κάναμε την αρχή πιστεύω ότι θα ακολουθήσουν πολλές ακόμη συναντήσεις και να ξέρετε ότι δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από το να μεγαλώνει η Γεωργία έχοντας τέτοια πρότυπα.

 Ελεάνα μου σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για την πρόσκληση και ήταν τιμή μας και  μεγάλη μας χαρά που σας γνωρίσαμε από κοντά. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι από το blogging θα προέκυπταν τόσο όμορφες φιλίες. Η Μίνα σας ευχαριστεί πάρα πολύ που την δεχτήκατε στην παρέα, πέρασε φανταστικά, χάρηκε πολύ που σας γνώρισε από κοντά και σας στέλνει την αγάπη της.

 Ελπίζω κάποια στιγμή να γνωρίσουμε από κοντά και τις υπόλοιπες κυρίες που επικοινωνούμε τηλεφωνικά ή με σχόλια και μηνύματα.  Αχ αυτές οι αποστάσεις τι μας κάνουν, όταν όμως υπάρχει αγάπη, όλα είναι δυνατά.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Με την επιστροφή μου στο μπλογκ με περίμενε και μια μεγάλη έκπληξη!


Οι αγαπημένες μας φίλες
 Κατερίνα  από το  Κυριακή στο σπίτι ...   και
 Μαρία  από το   Ιδέες για διακόσμηση     μας τίμησαν με το
 Liebster Award,
ένα βραβείο αγάπης που μας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουμε νέα blogs αλλά και να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας.











Η  γλυκιά  μας φίλη
Χριστίνα από το    Andromeda my galaxy
μας έκανε την τιμή να μας δώσει δυο βραβεία καμωμένα με πολύ αγάπη από τα χεράκια της!

Βραβείο φωτογραφίας  και
βραβείο δημιουργικότητας!


Χριστίνα μου η σκέψη σου για τα βραβεία είναι υπέροχη και πολύ τρυφερή και τα γραφικά που έκανες είναι πραγματικά απίθανα.




 Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ που μας τιμήσατε και θα προσπαθήσω να κάνω σύντομα την σχετική ανάρτηση.



  Σας ζητώ συγνώμη που δεν έχω απαντήσει στα σχόλια των προηγούμενων αναρτήσεων και έχω πολύ καιρό να σχολιάσω σε κάποια από τα αγαπημένα μου μπλογκ. Δεν ήθελα να κάνω καινούρια ανάρτηση χωρίς να έχω απαντήσει αλλά λόγω έλλειψης χρόνου νομίζω ότι δεν θα την έκανα ποτέ αν περίμενα πρώτα να καλύψω τα κενά, θα προσπαθήσω όμως να σας επισκεφτώ το συντομότερο.


                                           

                                                                                                                                Φιλάκια πολλά και να περνάτε όμορφα!!





33 σχόλια
Εικονίδιο Public
 Δημόσιο  
Κοινή χρήση και στο Google+
Κοινή χρήση
Κορυφαία σχόλια
 
 

Stream

Ο χρήστης Thalia Tzellou μοιράστηκε αυτό το στοιχείο μέσω Google+

 πριν από 3 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 
 
+
 
3
4
3
  
 
 · 
 
Απάντηση

My home My memories (Eleana)

 πριν από 3 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 
 
Εγώ μόνο να σε ευχαριστήσω μπορώ που έκανες τον κόπο να έρθεις δύο φορές στην Αθήνα!! Τα υπόλοιπα σου τα έγραψα σε μήνυμα :)) Δεν ήξερα πως το αττικό πάρκο έχει και δελφίνια μέσα αν και νομίζω πως η καμήλες-κουτσομπόλες κλέβουν την παράσταση και με κάνουν να γελάω μόνο που φαντάζομαι το σκηνικό που περιγράφεις!!!  Ο πίνακας ζωγραφικής είναι πανέμορφος και είναι τυχερό το μωράκι που θα το έχει στο δωμάτιο του!!! Η Γεωργία νομίζω πως γέμισε για τα καλά τις μπαταρίες της για να μπορέσει να βγάλει την χρονιά :p χιχιχι.
Πολλά πολλά φιλιά και στις δύο!!
+
 
2
3
2
  
 
 · 
 
Απάντηση
 
Ελεάνα μου και με τα πόδια θα ερχόμασταν να σας συναντήσουμε. Είστε καταπληκτική παρέα!! Το Αττικό πάρκο μου άρεσε πάρα πολύ και περισσότερο τα δελφίνια αλλά οι καμήλες ήταν απερίγραπτες!! Τις χαζεύαμε ώρα και δεν μπορείς να φανταστείς τι πλάκα είχαν. Η Γεωργία μια χαρά τις γέμισε τις μπαταρίες. Και στο σχολείο μην νομίζεις ότι κουράζεται. Μπήκε Νοέμβριος και ακόμη δεν έχουν έρθει οι δάσκαλοι ειδικοτήτων και δεν έχουν κανονικό πρόγραμμα. Στις 12 και μισή σχολούν τα πουλάκια μου. Πολλά πολλά φιλάκια και από τις δυο μας!!!

spoon stories

 πριν από 3 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 
 
Γλυκιά μου Θάλεια με την πανέμορφη κόρη σου! Πόσο μα πόσο σε συμπάθησα! Ανυπομονώ να ξαναβρεθώ με όλα τα κορίτσια που μια μια ήταν ξεχωριστή και ταιριάξαμε απίστευτα!!! Σε ευχαριστούμε για την αφιέρωση! Μόνο εγώ η γαιδούρα δεν έχω στήσει μια ανάρτηση τόσο όμορφη σαν την δική σας αλλά δεν προλαβαίνω βρε κορίτσια....
+
 
1
2
1
  
 
 · 
 
Απάντηση
 
Λίλια μου μακάρι να ξαναβρεθούμε σύντομα. Καλά, εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις ανάρτηση όμως. Το δικό μας μπλογκ είναι γενικού περιεχομένου και γράφουμε ότι θέλουμε, ενώ εσύ έχεις συγκεκριμένο θέμα. Και τι μας κάνει αυτός ο χρόνος,  μακάρι η μέρα να είχε άλλες τόσες ώρες να προλαβαίναμε όσα θέλαμε να κάνουμε. Φιλάκια πολλά και την αγάπη μας!!

ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΡΟΥΛΑ

 πριν από 3 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 
 
Θα ξεκινισω απο τις συναντήσεις με τα κορίτσια των μπλοκ.. δεν υπαρχει μεγαλυτερη χαρα Θάλεια μου απο αυτες τις γνωριμείες  γινεται πιο χειροπιαστή η γνωριμία αναμεσα στις φιλες που γραφουμε... αλλα και η ξεκουραση το καλοκαιρακι σου . μπραβο πολύ καλα΄εκανες είχες εξ αλλου τοσα να κανεις !!! Ομως και η περηφανια του πατερα δεν κρύβεται φιλη μου και δικαιως να καμαρωνει για την κόρη του... οπως και εσύ σαν μαμα της...και να σου δώσω  τα συγχαρητήρια μου για τον πίνακα που ζωγραφισες..φιλη μου  μου επιτρεπεις να τον αποθυκευσω ισως να μου χρειαστει να τον βλεπω .. για να κανω καποιες ζωγραφιες σε παραμυθι.. θελω την αδεια σου και να χαιρεσαι τα βραβεια σου.. είδες τι ομορφα ειναι εδώ;..να περνας παντα έτσι ομορφα και να τα λεμε πότε ποτε καλως ορισες παλι...  φιλακαιαααα . 
+
 
1
2
1
  
 
 · 
 
Απάντηση
 
Ρούλα μου πραγματικά οι φιλίες που έχουν δημιουργηθεί εδώ μέσα είναι οι καλύτερες και είναι πολύ όμορφο όταν τα λέμε από κοντά! Όταν έκανα το μπλογκ δεν περίμενα ποτέ να γνωρίσω όλους εσάς και ήταν ότι καλύτερο μας έχει συμβεί με τη Γεωργία! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια. Με τον πίνακα μπορείς να κάνεις ότι θέλεις και είναι τιμή μου.  Τα παραμύθια και τις ιστορίες σου δεν χορταίνω να τα διαβάζω και οι ζωγραφιές σου είναι απίθανες! Πολλά φιλάκια Ρούλα μου και θα προσπαθήσω να είμαι πιο συνεπής και να τα λέμε. Φιλάκια πολλάαααα
Εμφάνιση λιγότερων

Katerina Konstantinou

 πριν από 3 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 
 
Θάλεια μου συγκινήθηκα διαβάζοντας την ανάρτηση σου! Είσαι πολύ γλυκό άνθρωπος! Και χάρηκα πολύ πολύ που είμαστε πλέον παρεούλα!
Ο πίνακας σου είναι πανέμορφος και το μικρό αγοράκι θα τον ευχαριστηθεί πολύ πολύ! Όσο για την δυναμική Γεωργία τι να πω! Το κορίτσι είναι πολυτάλαντο και θα πάει πολύ μπροστά! 
Ομολογώ μου έλειψες διαδικτυακά αλλά πολύ χαίρομαι που επέστρεψες όλο κέφι!


  
 
 · 
 
Απάντηση
 
Κατερίνα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ!  Έχουμε χαρεί πάρα πολύ με τη Γεωργία που σας γνωρίσαμε  από κοντά! Τα κατάφερα και επέστρεψα στο μπλογκ επιτέλους αλλά δυσκολεύομαι ακόμη πολύ με τα σχόλια. Δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο και δεν προλαβαίνω όπως θα ήθελα. Πολλά πολλά φιλάκια!!

Dimitra Decorasylum

 πριν από 3 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 
 
Καλή επάνοδο Θάλεια :)  Υπέροχο φαίνεται να ήταν το καλοκαίρι σας και πολύ τυχερό το μωράκι που θα έχει τόσο όμορφο πίνακα στο δωμάτιό του. Συγχαρητήρια και  για τα βραβείακια! Πολλές καλημέρες :)


  
 
 · 
 
Απάντηση
 
 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Δήμητρα! Το καλοκαίρι μας ήταν πράγματι πολύ ωραίο αλλά με περίεργη ψυχολογία με όσα συνέβαιναν στη χώρα μας. Πάντως φρόντισα να περνάει η Γεωργία όσο πιο ανέμελα γινόταν. Φιλάκια πολλά και την καλημέρα μου!!

Despinas Studio

 πριν από 3 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 
 
Οι φωτογραφίες σου ήταν υπέροχες και μας ταξίδεψαν στα μέρη που πήγατε!Μου άρεσε πολύ και η ζωγραφιά σου με τα άγρια ζώα, πόσο όμορφα χρώματα!Πρέπει να περάσατε υπέροχα με τα κορίτσια!Συγχαρητήρια για τα βραβεία,γλυκιά μου Θάλεια, τα αξίζεις και με το παραπάνω!


  
 
 · 
 
Απάντηση
 
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Δέσποινα! Πραγματικά περάσαμε φανταστικά με τα κορίτσια! Εχω χαρεί πάρα πολύ που μέσω του μπλογκ έχω γνωρίσει όλες εσάς και έχουν δημιουργηθεί τέτοιες φιλίες. Πολλά πολλά φιλιά!!

Zina Z

 πριν από 3 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 
 
Καλη επανοδο Θαλεια και με το καλο να μπειτε και σε προγραμμα! Γεματο το Καλοκαιρι σας οσο κ αν ηθελες το αντιθετο νομιζω, οποτε αναμενω να δω κ τις επομενες αναρτησεις σου! οσο για τον πινακα, απλα υπεροχος...δε ταξιδευει!
Και οντως το blogging κρυβει κ ομορφες στιγμες! Και στις επομενες συναντησεις με το καλο :)


  
 
 · 
 
Απάντηση
 
Ευχαριστούμε πάρα πολύ Ζήνα μου. Πράγματι το καλοκαίρι νόμιζα ότι θα ξεκουραστώ αλλά έγινε το αντίθετο. Μέσω του blogging είμαστε πάρα πολύ τυχερές με τη Γεωργία που γνωρίσαμε όλες εσάς. Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα!!

sophie moukidou

 πριν από 3 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 
 
Τέλειο ποστ με πολλά ταξιδάκια!
Συγχαρητήρια για τα βραβεία!


  
 
 · 
 
Απάντηση
 
Ευχαριστούμε πάρα πολύ Σόφη! Καλή σου εβδομάδα!

Aleka Craftaholic

 πριν από 3 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 
 
Και μόλις σήμερα σε ρωτούσα πού χάθηκες τόσο καιρό.Πανέμορφη η ζωγραφιά σου,είσαι αξιέπαινη.Καλό χειμώνα να έχουμε.
+
 
1
2
1
  
 
 · 
 
Απάντηση
 
Ναι, το διάβασα Αλέκα μου. Πραγματικά χάθηκα αλλά δυστυχώς δεν είχα καθόλου ελεύθερο χρόνο. Τώρα θα βάλω μαζεμένες τις αναρτήσεις που είχα σχεδόν έτοιμες από το καλοκαίρι. Καλό χειμώνα να έχουμε!! Φιλάκια πολλά!!

to e - periodiko mas official

 πριν από 3 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 
 
Καλώς όρισες πίσω αγαπημένη Θάλεια!!! Τιμή μου, τα τόσα όμορφα λόγια που διάβασα για μένα! Με συγκίνησες πολύ αν και νομίζω πως υπερβάλλεις λίγο... Ήταν από τις ομορφότερες εμπειρίες μου η συνάντησή μας. Η Όλγα έχει ακούσει τόσα που περιμένει ανυπόμονα την επόμενη συνάντηση!...
Η ανάρτησή σου φίλη, τα είχε όλα!!! Ευκαιρία να σου πως συγχαρητήρια για τα βραβειάκια που σου αξίζουν με το παραπάνω και να σου πω πόσο ξετρελάθηκα με τον πίνακα!!! Κοριτσάκι μου, είσαι σπουδαίος καλλιτέχνης, μπράβο σου!
Δώσε πολλά φιλιά στην κούκλα σου τη Γεωργία και πολλούς χαιρετισμούς στη Μίνα!
Για σένα, πολλά γλυκά φιλιά με την αγάπη μου!!!
Μαρίνα
Εμφάνιση λιγότερων
+
 
1
2
1
  
 
 · 
 
Απάντηση
 
Μαρίνα μου ότι γράφω πραγματικά το εννοώ. Ίσως έχουμε  ενθουσιαστεί και εγώ και η Γεωργία πολύ από τη συνάντησή μας γιατί πολύ δύσκολα κάνουμε φιλίες. Σπάνια βρίσκουμε άτομα να ταιριάξουμε και με σας δεθήκαμε πολύ. Περάσαμε φανταστικά, ας είναι καλά η Ελεάνα που μας έκανε την έκπληξη και μας έδωσε την ευκαιρία να μπούμε στην παρέα σας. Ήταν ότι καλύτερο για μας.  Θα δώσω και τα χαιρετίσματα στη Μίνα που πραγματικά είναι κατενθουσιασμένη που σας γνώρισε. Φιλάκια πολλά πολλά Μαρίνα μου σε σένα και την Όλγα και καλή εβδομάδα!!
Εμφάνιση λιγότερων
 
+Thalia Tzellou Έτσι νιώθω κι εγώ Θάλεια! Η δε Όλγα, δεν βλέπει την ώρα να σας γνωρίσει... Πραγματικά η Ελεάνα μας έδωσε σπουδαία ευκαιρία! Ταιριάξαμε τόσο πολύ κι αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά!
Καλημέρα αγαπημένη φίλη!!! Πολλά γλυκά φιλιά!
Μ

Rena

 πριν από 3 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 
 
Μας έλειψες Θάλεια μου αλλά δε μπορώ να πω μας αποζημίωσες με την πλούσια αναρτηση σου!!!
Περιμένουμε τις αλλαγες στο σπίτι σου!!!!
Καλό χειμώνα τώρα πια να σου πω!!!!
Φιλάκια πολλά!!!


  
 
 · 
 
Απάντηση
 
Ρένα μου σας είπα όλα τα νέα μου μαζεμένα στην ανάρτηση και σας ζάλισα. Θα σας δείξω και το σπίτι αλλά θα ξεκινήσω με τον κήπο, ανάρτηση που ήθελα να κάνω από τον Αύγουστο και με πήρε ο χειμώνας.  Καλό χειμώνα να έχουμε και σήμερα ο καιρός είναι πράγματι χειμωνιάτικος στο Δίστομο. Πολλά φιλάκια!

maria nikol liakopoulou

 πριν από 3 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 
 
Μια ανάρτηση πολύ γεμάτη και εντάξει μπορεί να χαθήκατε αλλά σημασία έχει να είστε καλά !!! Γεωργία μου σε χάρηκα κοριτσάκι μου !!1 Η ενόργανη υπάρχει και στο δικό μας σπίτι πρώτα η κόρη και τώρα η 5χρονη εγγονούλα μου στην πρώτη γραμμή και εκείνη να κάνει σπαγγάτο δαχτυλίδι !!!
Και εγώ έχω γνωρίσει πολλές bloggers και είναι υπέροχο συναίσθημα!!!
Τα φιλιά μου
+
 
2
3
2
  
 
 · 
 
Απάντηση
 
Νικόλ μου επιτέλους μπόρεσα και σε έβαλα στα αγαπημένα μου ιστολόγια για να μην χάνω τις αναρτήσεις σου με τις υπέροχες δημιουργίες σου. Δεν ξέρω γιατί αλλά μέχρι τώρα δεν μου το περνούσε. Αχ, τι ωραία που κόρη και τώρα εγγονούλα αγαπούν την ενόργανη!  Ευχομαι στην εγγονούλα πάντα πρωτιές και επιτυχίες! Το να συναντάς αγαπημένους ανθρώπους που τους έχεις γνωρίσει μόνο από τα γραφόμενα είναι πραγματικά υπέροχο συναίσθημα! Φιλάκια πολλά και καλή Κυριακή να έχεις!!

Eleni Flogera

 πριν από 3 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 
 
Πολύ χορταστική ανάρτηση!!! Καλώς όρισες και πάλι και θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην κορούλα σου για τα χορευτικά της και σε σένα για τον όμορφο πίνακα που έφτιαξες.
Να έχετε μια όμορφη Κυριακή! 


  
 
 · 
 
Απάντηση
 
Ευχαριστούμε πάρα πολύ Ελένη μου. Είπα να χωρέσω τόσους μήνες σε μια ανάρτηση. Φιλάκια πολλά και χαρούμενη Κυριακή και σε σας!

Ariadne Skyrianidou

 πριν από 3 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 
 
Βρε καλώς την! Άντε καλό χειμώνα! Χαίρομαι που περάσατε καλά και εσύ και η Γεωργίτσα που μου θύμισε τα παιδικά μου χρόνια στην ενόργανη! Τι ωραία που γνώρισες κάποιες bloggers. Πραγματικά είναι ωραίο να συναντάς τα πρόσωπα πίσω από τον ψηφιακό κόσμο!AriadnefromGreece!


  
 
 · 
 
Απάντηση
 
Καλώς σας βρήκα Αριάδνη μου και καλό χειμώνα! Και εσύ ενόργανη! Εγώ είμαι άσχετη με τη γυμναστική. Με τη συνάντηση χάρηκα πολύ γιατί πραγματικά είναι ωραίο να βρισκόμαστε και να τα λέμε και από κοντά. Φιλάκια πολλά και καλή Κυριακή!!

Sofia Valasiadou (Paraligo)

 πριν από 3 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 
 
Συγχαρητήρια, συγχαρητήρια, συγχαρητήρια και ζηλεύω! Για τη Γεωργία, για το καταπληκτικό έργο που ζωγράφισες, για τα βραβεία και το τελευταίο για τη συνάντηση! 
+
 
1
2
1
  
 
 · 
 
Απάντηση

Ο χρήστης spoon stories μοιράστηκε αυτό το στοιχείο μέσω Google+

 πριν από 3 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια 
 
 
+
 
1
2
1
  
 
 · 
 
Απάντηση

Ο χρήστης Rena μοιράστηκε αυτό το στοιχείο μέσω Google+

 πριν από 3 χρόνια  -  Κοινόχρηστο δημόσια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας